Фан Клуб: Бамбер Бриџ

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Официјалното лого или ова со македонското знаме во позадина што го имаме на аватар?

Дизајнот според мене треба да ги содржи логото на Бамбер и дел од македонското знаме, нешто како аватарот :)

Некоја изрека можеби, нешто интересно.. затоа и викам, тој што знае и се разбира, нека се потруди ако сака.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Играме во Сабота во 16:00 по наше време. 15:00 по нивно така да не се збунувајте ако прочитате 3pm на нивната страна.

Аватарот/логото, во некој нормален свет, не треба да се менува. Гледам многу од вас не обрнале внимание на тоа па логото го едитирале на многу можни начини.

Ова во никој случај не треба да се менува:
test1.png

Не треба да се прават грешки како ова на пример:
test2.png

Им ја „бришете“ таа сина боја која си има значење за тимот и она со ружата или што и да е. Изгледа грозно и како да е правено без почит или усул. :D

Тоа имав да кажам за логото, да се внимава кое ќе биде официјално.
Поздравчиња. :pipi:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ставете ги тука сите слики што би ги предложиле за да стојат на реквизитите. У право е Goxyto, остајте ги само тие слики кај што не се мења.
--- надополнето: 12 декември 2013 во 14:46 ---

Мислам дека ова е најдобро, само долниот текст не. Или да стои само нешто друго да пишува.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ставете ги тука сите слики што би ги предложиле за да стојат на реквизитите. У право е Goxyto, остајте ги само тие слики кај што не се мења.

Мислам дека ова е најдобро, само долниот текст не. Или да стои само нешто друго да пишува.
И според мене е најдобро, освен ако друг некој не се нафати поубаво да направи. Предната страна од маицата да биде со ова и да има во стил „Македонски фан-клуб“ напишано. Да биде прав репрезент маицата.

Според мене и форумов на еден начин треба да го има во целата таа штампа, како еден показател, од каде дојде целава позитивна енергија.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И според мене е најдобро, освен ако друг некој не се нафати поубаво да направи. Предната страна од маицата да биде со ова и да има во стил „Македонски фан-клуб“ напишано. Да биде прав репрезент маицата.

Според мене и форумов на еден начин треба да го има во целата таа штампа, како еден показател, од каде дојде целава позитивна енергија.
Али има и луѓе надвор од форумов, да не се осеќаат дискриминирано :)

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745
Поени од реакции
12.837
А што ако само го има на левата града нивното лого, а на грб некое од ови што ги напишавте и над нив да пишува „ Bamber Bridge - Macedonia Supporters Club “...не барајте слика не ме бива за фотошоп :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Играме во Сабота во 16:00 по наше време. 15:00 по нивно така да не се збунувајте ако прочитате 3pm на нивната страна.

Аватарот/логото, во некој нормален свет, не треба да се менува. Гледам многу од вас не обрнале внимание на тоа па логото го едитирале на многу можни начини.

Ова во никој случај не треба да се менува:

.
Баш добро е ако се смени и не треба да е потполно исто, пошто ако им е заштитено (а им е сигурно) и после опнат меѓународна тужба за крадење на авторски права ќе треба да донираме пари за Рики. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам дека е малце идиотски да се прави логото со мапата на македонија..нека биди нешто во стил како логото на Бамбер Бриџ (како што си е нормално) и од назад знамето на македонската диаспора т.е. шеснаесеткратното бидејќи сепак се работи за клуб надвор од Македонските граници плус така ќе биди далеку покреативно

нешто како ова

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Баш добро е ако се смени и не треба да е потполно исто, пошто ако им е заштитено (а им е сигурно) и после опнат меѓународна тужба за крадење на авторски права ќе треба да донираме пари за Рики. :D

После, бришење акаунт и „кој го ебе Рики“.....„Рики who?“ :D

Kajgana Shop

На врв Bottom