RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Убаво кажа @Ilumious, најголеми дипломати за надворешни работи испаднавменајнов фан на BB !
Бумбар 4 Life !
btw спортски туризам е на повидок, револуција!
![]()

Убаво кажа @Ilumious, најголеми дипломати за надворешни работи испаднавменајнов фан на BB !
Бумбар 4 Life !
btw спортски туризам е на повидок, револуција!
![]()
Типичен пример на armchair fans што не сфаќаат која е поентата на навивање од страна на Англичаните за ваков локален клуб.
А овој што вика дека да добие на лото ќе го купи клубот и ќе ги донесе на предсезонски во СкУбаво кажа @Ilumious, најголеми дипломати за надворешни работи испаднавме![]()
линкче нешто,или попрецизно што гомна се изедени..........БВ. Му го сере демек постот на Рики, за душевна болка и тужење.
линкче нешто,или попрецизно што гомна се изедени..........
П.С. Пошто не сум упатен нешто многу а голем хејт(очигледно со причина) јадат "влијателните"станува збор за испуканине што им правеа репортажа на кајгана ?
Таквите не добиваат внимание, бараат фрка кај што ја нема, затоа и нема никаква потреба да се чита што пишуваатлинкче нешто,или попрецизно што гомна се изедени..........
П.С. Пошто не сум упатен нешто многу а голем хејт(очигледно со причина) јадат "влијателните"станува збор за испуканине што им правеа репортажа на кајгана ?
Да бе реков јас,село. Само село овде и село во Англија,Холандија,Белгија имаат сосема различни значења.
Lancashire & Yorkshire, The Wars of the RosesА му текна на некој на Google Earth да го најде местово? Ако не обавезно идете и сликите да ги изглеате.
Прегледај го приврзокот 79217
Oвие блиску до море биле.И до Ирска и локациите каде што се снима Game of Thrones.
Болтон, Блекбурн, Виган, Барнли, Престон се локални „ривали“, може да се иде и на утакмици од висок ранг, што нели никој фан на Бамбер не го интересира пошто знае само за еден клуб...![]()
Ова више yesterday's news стана, кај беше досеа?http://www.pitchero.com/clubs/bamberbridge/news/brig-go-viral-in-macedonia-1115818.html
до каде сме стигнале еј !!![]()