Шо прајте струмичани?Ќе идиме за нова година друштво од 4-5 мина, да не имате стан за изнајмување за 31-ви и 1-ви вечерта или познавате некој шо изнајмува?
Дај бе чоек види прашај, спрат од куќа нешто, шо да е да не има?Стан никој нема да ти изнајми. Би ти препорачал да дојте у Пабо на журка![]()
Унапред е... За да си резервираш маса и слични глупости... За кафич зависи шо слушаш... Во глобала секаде е фолк и турбофолк со исклучок мислам оти ке биде на У Пабо и ТНТ(рок кафич)... Цени за у кафиче незнам как се движат за у ресторант кафана од 1500 па на горе... Кафич добро би требало да биде у ПР ако организира Арт исто така...Селект е Елена Велеска, Платинум појма немам кој ке биде...I jas planiram za nova godina da dojdam vo Strumica...I mene mi treba nesto slicno kako soba,sprat ? Vo koj kafic da ideme ? Ili treba odnapred da si platis t.e rezerviras?
Платинум појма немам кој ке биде...
Blagodaram...Imam uste nesto da prasam...Dali bi mozelo ete vo nekoj kafic da si vlezam i normalno karta da si platim,zosto nema koj da mi rezervira? I najbitnoto na mn mesta sum odel i kade ima gostoprimvstvo kade ne...Na nekoi mesta te gledaat od strana si i odma tepackata...Znaci doagjam da si projdam ubavo i da se zabavuvam i sekako da ja posetam Strumica koi epten ja falatУнапред е... За да си резервираш маса и слични глупости... За кафич зависи шо слушаш... Во глобала секаде е фолк и турбофолк со исклучок мислам оти ке биде на У Пабо и ТНТ(рок кафич)... Цени за у кафиче незнам как се движат за у ресторант кафана од 1500 па на горе... Кафич добро би требало да биде у ПР ако организира Арт исто така...Селект е Елена Велеска, Платинум појма немам кој ке биде...
Blagodaram...Imam uste nesto da prasam...Dali bi mozelo ete vo nekoj kafic da si vlezam i normalno karta da si platim,zosto nema koj da mi rezervira? I najbitnoto na mn mesta sum odel i kade ima gostoprimvstvo kade ne...Na nekoi mesta te gledaat od strana si i odma tepackata...Znaci doagjam da si projdam ubavo i da se zabavuvam i sekako da ja posetam Strumica koi epten ja falat![]()
Ti blagodaram sakam ubavo da si projdem pa zosto da ne i nekoe prijatelstvo da steknem..Barav neso sobi za 1 nok ,ima li nesto osven vo hotelite zosto ke gledame neso poevtino da projdeme vo toj planПојма немам да ти кажам искрено... Би требало да може, само не ми се верува дека ке имаш маса...Би требало да стоиш на шанк доколку не ти претставува тоа проблем... За гостопримството го имаш секогаш во Струмица... Тепачките во последните години се реткост, а на Нова Година во глобала сите се расположени... Во кафичите главно е мирно и мислам дека ке немаш проблем и ке си поминиш убаво...![]()