Струмица

Да не знаете некој ефтин хотел во Струмица? Не ми треба ѕвезди да има, ми треба само кревет и кров да има :)

Прашај во Св 15 манастирот таму слушнав дека изнајмуват соби за 500 денари од ден мислам... Инаку во Хотели цената е околу 20 евра од вечер... А можеш да прашаш и во некои мотели како што се Македонска кука пред влезот на Струмица, Подгорски ан во близина на Колешино мислам дека таму е околу 700-800 денари од вечер но не сум сигурен...

Да не знаете некој ефтин хотел во Струмица? Не ми треба ѕвезди да има, ми треба само кревет и кров да има :)

Моментално нема слободен кревет у Струмица за Струмица опен ако ти е за после тоа има до 800 - 1000 денара со доручек најефтино

Да не знае некој по Струмица некоја фирма или сл.шо имат потреба од работник...нека пише некој ако е слушнал или видел таква информација, фала однапред.

Да не знае некој по Струмица некоја фирма или сл.шо имат потреба од работник...нека пише некој ако е слушнал или видел таква информација, фала однапред.

Al-Mak,Савело, Ќиси Маркет иначе на хит радио секој ден се вртат огласи.

Znae nekoj kaj ima dvd-tekа vo gradov ? ili od kaj mozhe da se nabavat filmovi...tamo od kaj sho zimav ne rabotat veke t.e zatvoreno...preku net. iam neshto slegnato ali nekako glupo mi stoi na kompjuter da gledam film + i prevodot mnogu cesto znae da se izmesti o_O.

Znae nekoj kaj ima dvd-tekа vo gradov ? ili od kaj mozhe da se nabavat filmovi...tamo od kaj sho zimav ne rabotat veke t.e zatvoreno...preku net. iam neshto slegnato ali nekako glupo mi stoi na kompjuter da gledam film + i prevodot mnogu cesto znae da se izmesti o_O.
ТИМ кај старио кружен ток, одма после тобакото мисљам оти беше..

ТИМ кај старио кружен ток, одма после тобакото мисљам оти беше..
То веќе одамна не работи.

Јас можам да ти набавам, кој филм сакаш тој. И тоа со МКД превод (ако има можност), ако не Српски / Хрватски. Во DVD формат, или DivX... каков сакаш таков.

Цена: 50 денари од филм. Ако си заинтресиран, пишај ми по ПП.

piratebay.sx

Јас со месеци барам работник за во нива (аргатин). 1000 денари дневница плус ручек и вечера и платен превос

Другар со факултет аргати за по нива сме ?

Абе “другар“ во овој месец има 23 работни денови (бес сабота ) ттоа се 23000 ДЕНАРИ ако работиш и во сабота тоа се плус 4000 Денари вкупно 27000 на месец имаш речек и вечера и платен превос. Плајкам како сакаш дневно, неделно и месечно, на крајот од месецот си одиш дома со 27000 во џебот !! bytheway и јас имам факлутет и на крај сватив дека залудно било се, од село немало по добро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom