H
HoT IcE
Гостин
Тоа. Истото го мислам за Пиазон, јак играч е, можеби нема да биде следен Кака, ама ако продолжи да се развива како што досега се развива ќе биде подобар од Кака, тоа го тврдам, букмарк на постов. Сезонава за Витесе во 14 настапи има 8 гола и неколку асистенции. Читам по холандските форуми дека им е главен креатор на игра. Што е најдобро во неговиот случај е што самиот сака да биде главен и во центар на секоја акција, игра прилично зрело и машки за негова возраст, тоа го видовме дури и за Челзи кога доби шанса против Вила, самиот повлекува напред да дрибла, да прави продор, за разлика од неговите врсници кои само гледаат да се ослободат од топка со цел да не направат грешак, еве како за пример ќе го земам Гинкел, кој е извонреден играч ама му фалат мадиња, мушкост у игра која Пиазон свесно ја поседува и користи.
Малце сум разочаран од Анхолт, не дека игра лошо во Витесе, ама навистина сметав дека ќе биде замена за Кол тој, а не Бертран. Ама сепак детево е створено за холандска лига, ептен е кревок, губи многу лесно дуели, ама затоа во офанзива е страшен. Мислам дека тренеров на Витесе изјавил дека Анхолт е подобро да игра на крилна позиција отколку бек, ама поради која причина сеуште не го игра на крило.
Другиве појма немам како се развиваат, Огбона и Атсу мислам беа, т.е за Атсу прочитав дека имал солидни партии, ама ништо посебно.
Дајте после highlights од конференцијата јас на факс ќе сум нема да можам да ја гледам. :/
Малце сум разочаран од Анхолт, не дека игра лошо во Витесе, ама навистина сметав дека ќе биде замена за Кол тој, а не Бертран. Ама сепак детево е створено за холандска лига, ептен е кревок, губи многу лесно дуели, ама затоа во офанзива е страшен. Мислам дека тренеров на Витесе изјавил дека Анхолт е подобро да игра на крилна позиција отколку бек, ама поради која причина сеуште не го игра на крило.
Другиве појма немам како се развиваат, Огбона и Атсу мислам беа, т.е за Атсу прочитав дека имал солидни партии, ама ништо посебно.
Дајте после highlights од конференцијата јас на факс ќе сум нема да можам да ја гледам. :/