Како што читам само јас не сум се заебал ( верил )
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цел месец освен до маалско продавниче и пречекување фастфуд не се појавив никаде, and cant stress enough of how literal I mean цел месец, никаде. Почувствував се што имаше да се почувствува out there. Се откажав од Рејдиохед, оти ме отвараа за време на моето себепронаоѓање, себеиспитување, себежалење, себемразење, себемастурбирање. Бајпродуктс на сето ова, може да се види овде помножено пута (redundant pun
) 3 - серии, и иако познавајќи се за идењето до екстремности, морав да бидам умерен (позз штеф) и време беше за возење сега во другата лента.
Среќа, вториот rebound несакаше со мене. Одтаму, релоадирање на сите тинејџерски ирационални стравови и пишување и ѕвонење и додворување на секоја девојка, од убави до нетолку. А земајќи ме мене во предвид грдоќа wise, и тие нетолкуте за мене беа поим, which is saying a lot.
Имаше и премногу дешавки, од девојка да ти дојде дома да те остави со пуни јајца, се до критичкото заебавање од мајка ми коа го виде црвениот чаршав за перење.. Нејсе, тужно е колку се ефтини девојкиве, фрли малку внимание и остај ги на суво, па собирај данок. А, во меѓувреме се видовме со бившата од погоре неколку пати, во духот на професионалноста и стриктно секс, без некои 5 месеци комуницирање, ми беше прилично awkward, и иако не ми беше за секс, туку повеќе да ми се сруши целото фолирање, поминавме ок, до толку искулирано што ме фати страв дека почнува да ми фали, но во муабет имаше еден флешбек што не потсети што-беше-и-како па ваљда све е ок.

После тоа сфаќаш дека не е у ред од 4 години да имаш само 9 најубави месеци и заеднички ставате крај(пријателски). После тоа имаш една утешувача(нели за да не паднам у депресија), една за да ја напраам љубоморна, и тука измеѓу имаш состаноци со бившата и само секс. Тука застанувам и почнувам да барам нешто сериозно. 

, добро викаат ако не се изгориш на оган нема да знаеш дека е жежок и дека гори не дека предходно не сум се горел али некако овој пат ми се собра се. Оваа не е завршена уште, али не се ни надевам дека ќе се промени нешто
барем нема никакви изгледи за промена, а за 2014 ќе видиме да сме здрави и живи пред се 
I pisav hi godinava,dr godina poke,ne sakam da bidam napaden.
zaebancija nastrana standard