Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте им линк од темава :P

Знаат шо е форум и ти па, ама најарно така. :D Или од Кајгана да напраат нешто на порталот, ама да пишува оти е објавено пред 3 дена. :D

Стварно заради некои дудуци, можно е погрешно да не сватат... ако некој сака да тера сеир, нека тера тука, а не на нивната страна...

Помалце и жал ми падна за тимов, се израдувале на 100+ лајкови од Македонија :LOL: .
П.С. Не коментирам на страната дека слаб ми е англискиот на пишување, само лајкови ставам

РИКИЛФЦ Цар си :cuc:. Да ти се здрави и живи мачињата дома

Олку радост јас немам видено во еден клуб одамна.

Ете ни го заедничкото клубче на форумџииве тука. Да се здрави и живи и вечер да тепаат.

Гоу Гоу бамбери.

(п.с вчера мавам лајк и гледам така сликца, скролам, реков еве клуб ко за мене, пристоен и приземен)

Денеска македонска инвазија :vozbud:

Знаат шо е форум и ти па, ама најарно така. :D Или од Кајгана да напраат нешто на порталот, ама да пишува оти е објавено пред 3 дена. :D

Ќе се каже дека слабо стои со англискиот тој, на форум било уствари :icon_mrgr:

:pos: Не ми се верува уште што се дешава.
Убаво некој предупреди таму, полека малце.

Stuart Yardley dont worry there's no tv coverage of the game over here either...haha

:pos:

Да, али ме мрзеше да праам акаунт RickyBamberBridge9, башка може да ме банираат :P

Прифатив веќе дека сум глорихантер, за два клубови од Англија навивам, појако е од мене (n)

А Бредфорд ? :unsure:

Ако не не повикаат еден натпревар како специјални гости, го сечам :D

:pos: Не ми се верува уште што се дешава.
Убаво некој предупреди таму, полека малце.
Тоа зборам цело време брат, стварно може да ги напнеме.

Им пишав за да се намали спамот, за да покажеме знак на добра волја дека нема да пишуваме на Македонски. И тие што ќе пишуваат на Македонски кај нив ќе бидат БАНИРАНИ. Затоа пазете што праите, немојте од играчка плачка :)

Стварно заради некои дудуци, можно е погрешно да не сватат... ако некој сака да тера сеир, нека тера тука, а не на нивната страна...

Помалце и жал ми падна за тимов, се израдувале на 100+ лајкови од Македонија :LOL: .
П.С. Не коментирам на страната дека слаб ми е англискиот на пишување, само лајкови ставам

РИКИЛФЦ Цар си :cuc:. Да ти се здрави и живи мачињата дома
Ти си овој со Конте на слика? :)

Абе сериозно многу ке биде јако тоа да се помачат малце да бапнат некое камерче со стрим да ни пуштат ип адреса, да се собереме негде и да гледаме опремени во Бамбер колорс :love:

Тоа зборам цело време брат, стварно може да ги напнеме.

Им пишав за да се намали спамот, за да покажеме знак на добра волја дека нема да пишуваме на Македонски. И тие што ќе пишуваат на Македонски кај нив ќе бидат БАНИРАНИ. Затоа пазете што праите, немојте од играчка плачка :)
Јасно јасно, ништо не пишувам, само сеир фаќам. :D
Бидете повнимателни стварно, да не заебеме работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom