Дајте филмови историски, во такви филмови се заљубив нешто, а можеби е и ради тоа што ужасно досадно ми е да учам историја, а преку филм ќе научам нешто![]()
http://www.imdb.com/title/tt1186830/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте филмови историски, во такви филмови се заљубив нешто, а можеби е и ради тоа што ужасно досадно ми е да учам историја, а преку филм ќе научам нешто![]()
Веројатно сум единствен човек на форумот што нема гледано ниту еден дел.
Значи јас и Zedd сме тие шо ги немаме гледано X-Men. Ама ја си ветив за зимово, маратон правам со нив.
Koлку не, јас сега дознав дека режисерот имал таков син. Silver Linings го гледав јас два пати и заслужено се збореше, затоа што беше апсолутно фиилгуд филмче на годината, мислам дека хајпот ти ја засенил објективноста и си му влегол со недостижни очекувања.
беше апсолутно фиилгуд филмче на годината
И на мен са ми омилени (наjвеке постарите) но секогаш треба да имаш предвид дека тоа не са документални филми и често са историски некоректни.Дајте филмови историски, во такви филмови се заљубив нешто, а можеби е и ради тоа што ужасно досадно ми е да учам историја, а преку филм ќе научам нешто![]()
Извини брат не стигнав на време да те спасам. Срање е филмот а постов твој е тешење за изгубеното време. wot нека ти ги врати паритеГо изгледав. Not bad. But just that.
Не сум некој фан на вакви спори, морбидни филмови без некоја дискусија. Мада мора да се признае дека поентата во филмот беше пренесена добро, можеби и тоа беше целата финта со филмов, морбидно, без дискусија со тензија да се пренесе проста поента.
Шо знам, пак ќе речам, нејќам вакви филмови, си изгубив сатипол на мех филм.
Не е до филмотФилмот за кој ти ме рецкаш цело време нејкам ни името да му го спомнам затоа што уште се чувствувам измамен.
ако сака некој да гледа документарен филм со скијање по екстремни планини, нека го гледа Into the Mind. Прекрасни снимки има.
Zbori li nekoj inace, nesto naracija ima li? Simnat m e, izvrtev ama ne sum u dokumentarci mood. Samo pejsazi li e?
сега "живее" само на некој форум за ГоТнели VLJ ќе се враќаше на форум, во најава? Или треба со погача и вино да го каниме?![]()
ја оставил кајгана за друг форум?сега "живее" само на некој форум за ГоТ
Од спојлери да не куртули.така да му кажеш.сега "живее" само на некој форум за ГоТ