Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ги има во понудата на т-мобиле па се мислев измеѓу вие два

Ne znam sto e komentarov od tipot kaj si gi nasol telefonite, top telefoni se dvata, jas bi odel so xperia l cisto radi toa sto e android i ima mnogu povekje sto da prais so telefonot, gi sakam i lumia ama ograniceni se so softver.
pogledni na youtube i pisi review pa najubavo sam ke si vidis koj e podobar za tebe.

Некој да ми препорача андроид смартфон до 6-7000 денари...? :)

Имам Sony Xperia Go (водоотпорен) и HTC Sensation XE (130e), и Алкател 995.

Ne znam sto e komentarov od tipot kaj si gi nasol telefonite, top telefoni se dvata, jas bi odel so xperia l cisto radi toa sto e android i ima mnogu povekje sto da prais so telefonot, gi sakam i lumia ama ograniceni se so softver.
pogledni na youtube i pisi review pa najubavo sam ke si vidis koj e podobar za tebe.

Па коментарот е таков затоа што се работи за бош модели. Дека се работи за бош модели може да се увери секој сам - нека ги стави на оглас за продажба и нека чека 6 месеци да му се јави некој.

Има многу посаглам меинстрим телефончиња од ваква класа.

Вака барав на оне, вип и т-мобајл страните телефони и избрав некои кои ми фанаа око па сега сакам вие да ми кажете според вас кој од овие го препорачувате, или пак ако сакате препорачајте некој друг - андроид (4.1+) и до 13.000ден

1. LG L7
2. LG L5 ll
3. Alcatel Idol
4. Alcatel X'Pop
5. Alcatel Star
6. HTC Desire 300
7. Samsung Galaxy Trend
8. Sony Xperia M
9. Sony Xperia L
10. Sony Xperia J
11. HTC Desire X

кажете искуства и сл со некој од овие телефони или пак кој воопшто не би ми го препорачале

Вака барав на оне, вип и т-мобајл страните телефони и избрав некои кои ми фанаа око па сега сакам вие да ми кажете според вас кој од овие го препорачувате, или пак ако сакате препорачајте некој друг - андроид (4.1+) и до 13.000ден

1. LG L7
2. LG L5 ll
3. Alcatel Idol
4. Alcatel X'Pop
5. Alcatel Star
6. HTC Desire 300
7. Samsung Galaxy Trend
8. Sony Xperia M
9. Sony Xperia L
10. Sony Xperia J
11. HTC Desire X

кажете искуства и сл со некој од овие телефони или пак кој воопшто не би ми го препорачале
Не ти е лесно друже ти се 11-то умиш :))))))))))))))
јас би одел прво место десире 300, деисре икс го имам и добар е ама 300 е понов модел

Па знам дека htc desire x го фалат некои но и другите се доста добри модели сони иксперииве, самсунг галакси тренд и lg l5/7
иначе сигурен си да го изберам 300 наместо икс? пошто 300 е поевтин 2000ден па тоа е мислам доста голема разлика во цената па сигурно во телефонот исто така или грешка сум? 300 е подобар од икс?

Дечки ќе има ли некој да ми ја објасни разликата помеѓу iPhone 4s GSM i iPhone 4s CDMA, и дали може iphone купен од Америка, заклучен на некоја нивна мрежа да се направи да работи во Македонија на наша мрежа? :)

Проблем на Нокиа 5530 XpressMusic, Phone start-up failed. Contact retailer.

Па знам дека htc desire x го фалат некои но и другите се доста добри модели сони иксперииве, самсунг галакси тренд и lg l5/7
иначе сигурен си да го изберам 300 наместо икс? пошто 300 е поевтин 2000ден па тоа е мислам доста голема разлика во цената па сигурно во телефонот исто така или грешка сум? 300 е подобар од икс?
Јас имам Desire X и супер е, ама јас би ти препорачал да си земеш Desire 500.

Имам Sony Xperia Go (водоотпорен) и HTC Sensation XE (130e), и Алкател 995.

Па коментарот е таков затоа што се работи за бош модели. Дека се работи за бош модели може да се увери секој сам - нека ги стави на оглас за продажба и нека чека 6 месеци да му се јави некој.

Има многу посаглам меинстрим телефончиња од ваква класа.

I kako po obicaj komentatori kako tebe ne davaat solucija, t.e koi se tie podobri modeli vo taa klasa, a na oglasi moze samo kako mali deca koga si razmenuvaat slikicki, da si razmenuvate telefoni so mala doplata ko sto gledam 90 posto pravat posto normalno nikoj nema da im dade suma koja nerealno ja baraat. Xperia l si e vrven telefon za 150 evra plus nov i ic ne treba da mu ja misli.
--- надополнето: Dec 10, 2013 3:04 AM ---

1. LG L7
2. LG L5 ll
3. Alcatel Idol
4. Alcatel X'Pop
5. Alcatel Star
6. HTC Desire 300
7. Samsung Galaxy Trend
8. Sony Xperia M
9. Sony Xperia L
10. Sony Xperia J
11. HTC Desire X

xperia m ili desire x, jas samo megju tie bi se mislel, vidi sporedi
xperia m ti ima podobar procesor predna kamera 1024mb ram nasproti 768mb an desire x znaci vo najvaznite segmenti e podobar, drugoto e se isto.

Нема врска што е по нов модел за малку, значи погледни ги спецификациите на телефоните а и самата цената ти кажува. Значи HTC DESIRE X е за една класа над HTC 300. Јас лично го користам „Х’’ и ти препорачувам без размислување за него да се одлучиш. Поздрав.

Значи ми го препорачувате скоро сите HTC Desire X, ме наговоривте малку ке го разгледам што како... но за Samsung Galaxy Trend, Sony Xperia M/J и Alcatel Idol ништо не кажавте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom