Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Твојот начин на дискусија е баш така, како децата од маало. На едно просто прашање не даваш одговор туку го тупиш, така да нема што да дискутира повеќе.
Имам на еден куп форуми објаснето што и како,ако си напреден корисник на windows ке знаеш што нечини кај 8 кажав и погоре дека нема никаква подршка од дев...што мене многу ми е битно тоа ... Не можам сеа да пишувам и објаснувам преку телефон не е толку вредно за win8

Sent from my iPhone using Tapatalk

Помош...ми треба валиден сериски број за Windndows 8.1 Pro RTM за активација преку скајп или пак некој активатор...ако има некој нека прати во ПП...благодарам

Dali ako go aktiviram windowsot so pomos na KMSpico ke mozam da gi vrsam site apdejti?

Јас го имам активирано на тој начин и сега неможам да го апдејтувам на Windows 8.1,и како што имав прочитано на интернет моментално не е овозмежен апдејт на Windows 8.1, се друго си работи добро,али не може да се апдејтува на 8.1, да се надеваме дека понатаму ќе го направат и ова и ќе може без проблем да се апдејтува на 8.1.

Има некој што апдејтирал на 8.1? Имам легална верзија на win8, штотуку направив апдејт на 8.1 и ми се чини како да е поспор компјутерот. Некој друг да го има приметено ова?

Има некој што апдејтирал на 8.1? Имам легална верзија на win8, штотуку направив апдејт на 8.1 и ми се чини како да е поспор компјутерот. Некој друг да го има приметено ова?

Јас.

Користев неколку месеци win8. Поради глупи причини морав пак на 7. Aма ете ми зафали IE-то и брзината па му ставив 8.1
2-3 дена сум на него, и еднаш дури ми замрзна.

Јас.

Користев неколку месеци win8. Поради глупи причини морав пак на 7. Aма ете ми зафали IE-то и брзината па му ставив 8.1
2-3 дена сум на него, и еднаш дури ми замрзна.

Ќе се враќаш пак на 7 или остануваш на 8.1?
Барав решение некое, не најдов ништо. Читав дека се очекува да излезе уште еден апдејт што ќе ги поправи баговите, ама ништо официјално.

Ќе се враќаш пак на 7 или остануваш на 8.1?
Барав решение некое, не најдов ништо. Читав дека се очекува да излезе уште еден апдејт што ќе ги поправи баговите, ама ништо официјално.

На 7 не се враќам во никој случај, чекав да видам уште некој ден како ќе се покаже.. 8ката ми беше најпогодена, како за домашни потреби.

На некој да му се „загинало“ start button на 8-цава? Нов лап топ, со инсталирана 8-ца, све ОК, и од апансас го немат. Не е инсталирано ништо во меѓувреме, најнормална работа. Апдејти се инсталирани редовно.

На некој да му се „загинало“ start button на 8-цава? Нов лап топ, со инсталирана 8-ца, све ОК, и од апансас го немат. Не е инсталирано ништо во меѓувреме, најнормална работа. Апдејти се инсталирани редовно.

Виндоус осмица нема старт копче. 8.1 има само што е нема баш и некаква корист од него.

Виндоус осмица нема старт копче. 8.1 има само што е нема баш и некаква корист од него.

ОК, прашањето е до вчера го имаше денес не? Не е инсталирано ништо, обично сурфање и гледање филмој.

ОК, прашањето е до вчера го имаше денес не? Не е инсталирано ништо, обично сурфање и гледање филмој.

Ова ми е ептен чудно како да си имал 8.1 па да си даугрејдирал на 8.

П.С Ќе прогуглам па ќе споделам ако најдам нешто.

8.1 најдобар windows што сум го користел до сега, metro-то ми е некако фенси а користам и апликации од windows store.

Инсталирав пред некое време Windows 8.1 и предобар беше, али немав среќа во активирањето :( Случајно некој дане ги испроба Pre-activated верзиите на замунда што излегоја пред 3 дена?

Инсталирав пред некое време Windows 8.1 и предобар беше, али немав среќа во активирањето :( Случајно некој дане ги испроба Pre-activated верзиите на замунда што излегоја пред 3 дена?

Која верзија?
--- надополнето: 9 декември 2013 во 23:04 ---
Пробај со ова....незнам дали ке се начукаат некои вируси, акко некој знае нека каже :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom