Повеќето сеуште не се излезени (тука мислам на Wolf of Wall Street, American Hustle, Counselor , Last Vegas, и сл ), a добар дел чекаат на убав ден за гледање (Gatsby, Prisoners) ама еве мислење од мене
(Болдираните ги препорачвам за гледање)
-
We are the Millers. Во последно време (10 тина години) комедиите ми се еден од победните жанрови во холивуд. Моронски приказни, излитени мајтапи и сл. We are the Millers, покрај трилогијата Hangover и уште неколку вакви филмчиња е една од ретките добри/свежи комедии.
- Elysium - катастрофа
- Man of Steel - катастрофа
- Pacific Rim - холокауст (добро бе кој морон го има смислено она)
- Grown Ups 2 - катастрофа
- Internship - клише комедија, забавна за тепање време ама лоша
- This is the End - Најлош филм за годината (во конкуренција на Пацифик рим)
-
Now You See Me . Еден од подобрите за годинава. Интересна приказна, добри ефекти, макар шо повеќе ќе го ценев филмот ако повеќе се концентрираја на подобрување на приказната отколку на бомбастични ефекти. Го клавам во ист пакет со
Транс и овај повеќе го сакам
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
-
The Way Way Back - жилетот в рака и на кој му се сечат вени плеј. Спора психа драма.
- World War Z - забавен и дебилен филм.
- Paranoia - на екипата, приказната и почетокот очекував мнооооогу повеќе ама тотално ме разочара
- jOBS - срање во боја
-
Lone Ranger - добра глупа комедија. Она шо можи да се очекува од Џони Деп. Ако некој го сака Џек Спароу топло му го препорачвам филмов.
-
Oblivion - Забавен scifi - Ништо посебно
-
Side Effects - Еден од најдобрите филмови за годинава
-
Hangover3 - некои го критикуваат ама мене ми беше на ниво на првите 2. Горе долу то шо го очекував од филмот.
-
Kings of Summer - ако некој ги обожава летните филмчиња од детството овај е state of art. Еден од подобрите филмови годинава.
- The Last Stand - мизерија
-
The East - еден од најдобрите филмови годинава. Приказна, глума .. се стокмено на место.
-
TRANCE - Без двоумење НАЈДОБРИОТ филм за годинава.
- Good Day To Die Hard - Брус не ти требаше филмов. катастрофа
Ај доста ви беше
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)