dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Jokes on you I still masturbated.One Direction This Is Us 2013 EXTENDED 720p BluRay x264-BLOW
![]()
Jokes on you I still masturbated.One Direction This Is Us 2013 EXTENDED 720p BluRay x264-BLOW
![]()
Да знаев дека после ќе ја отвориш темата за Екс Ју... (и уште попосле таа за МК) ич ништо не ти викав...Лани на 15ти ноември ја отворив темава за која Io ме караше.После Io си ја отвори официјалната, со анкетата - ама тоа може да се направи дури откако ќе ги објават номинациите. Ако сакате уште од сега да почнеме со пред-подготовка, можам да се позамарам малце ко лани, м?
А како е 3Д-то во Милениум? Лошо беше последен пат кога бев...Хобит 2 четврток Милениум 3Д
таму!![]()
Не ја отворив јас таа за МК. All the credits goes to your friend who runs.Да знаев дека после ќе ја отвориш темата за Екс Ју... (и уште попосле таа за МК) ич ништо не ти викав...![]()
3 димензионалноА како е 3Д-то во Милениум?
Не заебавај, на World War Z ептен беше темно, ништо не се гледаше. Прашувам за да знам дали да одам во Милениум за 200 или во Синеплекс за 240 во вторник3 димензионално
И во Синеплекс ќе го има во 3Д со таа разлика што таму ќе биде со 48 fps HFR, ама најверојатно ќе биде прекинат на половина филм, а во Милениум не би требало.