Да знаев дека после ќе ја отвориш темата за Екс Ју... (и уште попосле таа за МК) ич ништо не ти викав...![]()
Не ја отворив јас таа за МК. All the credits goes to your friend who runs.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да знаев дека после ќе ја отвориш темата за Екс Ју... (и уште попосле таа за МК) ич ништо не ти викав...![]()
А како е 3Д-то во Милениум?
3 димензионално
И во Синеплекс ќе го има во 3Д со таа разлика што таму ќе биде со 48 fps HFR, ама најверојатно ќе биде прекинат на половина филм, а во Милениум не би требало.
Незнам кај да прашам, ако е постот за друга тема нека го преместат модераторите.Ладна сабота, не ми се излегува, па ми се гледа некој добар филм за балканските војни или некој сличен филм, ама би сакал да гледам филм кој е реален кој не ги брани пример Србите, Босанците или некој друг![]()
Savior ти е предобар филм.Незнам кај да прашам, ако е постот за друга тема нека го преместат модераторите.Ладна сабота, не ми се излегува, па ми се гледа некој добар филм за балканските војни или некој сличен филм, ама би сакал да гледам филм кој е реален кој не ги брани пример Србите, Босанците или некој друг![]()
И двата се подобри. Гледај и ќутиИ сега, од двата кој е подобар?