Фан Клуб: Интер

Ај после кажи дека се нормални, два гола примија од шупачки тим.

хахахахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Го бутна Славковски.

Него никој не смее да го бутне.
slavkovski-gruevski-small.jpg

Кога Јо соно ќе влезе во женска соблекувална, они одма врескаат и го пудат надвор.
Кога жена ќе влезе во соблекувалната на Јо, он е секогаш весел и гостољубив, со блага еуфорија.

Ете, тоа ја покажува добрината на срцето на еден Интераш!

Кога Јо соно ќе влезе во женска соблекувална, они одма врескаат и го пудат надвор.
Кога жена ќе влезе во соблекувалната на Јо, он е секогаш весел и гостољубив, со блага еуфорија.

Ете, тоа ја покажува добрината на срцето на еден Интераш!
Не е вистина дека ме избркале. :гик:

Не е вистина дека ме избркале. :гик:

Добро има шанси, дека навиваш за Интер. Да навиваше за Челзи друго ќе беше. Пример @dragonsky да изрази желба да снима порнич, гарант ќе биде мажот кој го праќаат до продавница, додека жена му флертуе со чистачот на базентот.:ROFLMAO:

Добро има шанси, дека навиваш за Интер. Да навиваше за Челзи друго ќе беше. Пример @dragonsky да изрази желба да снима порнич, гарант ќе беше мажот кој го праќаат до продавница, додека жена му флертуе со чистачот на базентот.:ROFLMAO:

Не дека се фалам ама имам снимано порнич и може да ме најдете на сликава подоле (Крајно Not Safe For Work. Seriously)

biumqAo.png

Јас сум заокружен на сликата.

Јас само реков дека не е вистина дека ме избркале. Најљубезно ме примија, имаа проблем да решат еден крстозбор и јас џентлменски се понудив да им помогнам. Не знам зошто мора се да вулгаризирате. :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom