Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Спуштeте ги од замунда овие торенти
1)Football.Manager.2014.Incl.Cracked.Multiplayer
2) Football.Manager.2014.Update.V14.1.3.45519
и плус ова,ова е крак кој работи моемнтално тој од замунда не работиhttp://dfiles.eu/files/gc7pmf4b3/FM14_patch_14.1.3-FIX_nosTEAM.exeако има нешто нејасно прашајте у порака мислам за инсталација

fala mnogu

и како новиот апдејт?
sea ke go instaliram, ama ne ocekuvam mnogu, ako dobro razbrav super golmanive ostanale vo moda, a toa e eden od najiritirackite bagovi sto moze da gi ima igrava, uber frustriracki e.

sea ke go instaliram, ama ne ocekuvam mnogu, ako dobro razbrav super golmanive ostanale vo moda, a toa e eden od najiritirackite bagovi sto moze da gi ima igrava, uber frustriracki e.

Се заебав што направив апдејт. Сеа помалце ми шутираат моиве на гол и со тоа помалце шанси за да се победат супермените меѓу стативите...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ништо не е сменето, тапа. Поправиле некои гомца што ги имало во норвешкиве лиги ( кој игра со норвешки тимови бре ?!), не ги поправиле потомците на Лав Јашин :tapp:

Жив си бил ти бе другар,па така бе јави се одвреме на време,да не те мислиме,пошо те снема наеднаш. :D

Жив сам, жив сам. :Д До католичког Божића избацујем и печ са Македонском лигом. Прве три лиге ће бити игриве. :Д

Пошто искинав живци со 14ката, се вратив на 12ката да си го продужам сејфот, и ќе го ставам ова овде пошто оваа тема е „у оптек“, на таа за 12ката нема никој да види. :D

l0sp.jpg

Значи нема пореална! :icon_lol:

Оној Памиќ добива жут за фаул у напад шо беше глупост пошто Еванс го искина него.После прво ми дава пенал у 14’ минута кој НЕМА ВЕЗА од пенал, падна овој Руди сам, али го промашувам. Голманов од Кардиф (кој се последни на табела со само една победа и 14 порази) брани ко луд цело време.

Завршува полувреме им се дерам у соблекувална, само што почнува пак пенал за мене при нафрлена од корнер кој пак скоро да немаше веза. Му дава жут на овој Hanley заради фаулот, Флечер иде да ја намести топката и у меѓувреме му дава на Памиќ втор жут заради приговор. :pos:

А нели Мартин Еткинсон беше анти-Јунајтед? Одма после мечот излага: сомнителен црвен за Каридф и сомнителен пенал за Јунајтед, али кој ги ебе. :D Мислам дека утакмица со попристрасно судење у моја корист неам изиграно у мојава менаџерска кариера! :D

да се најде некој да ја пренесе датабазата (играчи, оценки, се остало) на 12ката одлична работа ќе заврши. Поточно ова се вика пач да излезе за фм 12. Гејмплејот е неспоредлив.

да се најде некој да ја пренесе датабазата (играчи, оценки, се остало) на 12ката одлична работа ќе заврши. Поточно ова се вика пач да излезе за фм 12. Гејмплејот е неспоредлив.

http://www.fm-base.co.uk/forum/tran...football-manager-2012-summer-2013-update.html

Има и други многу вакви, побарај кој боље е оценет од корисниците.

http://www.fm-base.co.uk/forum/tran...football-manager-2012-summer-2013-update.html

Има и други многу вакви, побарај кој боље е оценет од корисниците.
а играчите како на пример Јанузај, Инсиње и остали што таму се 15 годишњаци имаат оценки какви што би имале сега или онакви, со 12, 13 максимум?

а играчите како на пример Јанузај, Инсиње и остали што таму се 15 годишњаци имаат оценки какви што би имале сега или онакви, со 12, 13 максимум?

nekoi se porelno napraveni od 14 ali nekoi se uste poloso napraveni,na primer vo milan ima 3 defanzivci na 12 a na 14 ima 5 bez rami

Ај линк дајте од последниот упдејт плс :icon_lol:

Го форматирав лаптоп-от фолдерот sports interactive го сочував на усб и повторно го вратив во documents и сега кога ќе пробам да ја пуштам играта ми се појавува
Untitled.jpg
Пробав и со новиот апдејт го инсталирав и повторно истиот проблем.Може да се среди некако да не правам uninstal/install.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom