Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој за префрлање во друг смер како ги важат предметите пример од ИНФО на КНИ?

Јас колку што знам предметите исто се важат, ако е истиот предмет на двата смера, тогаш кога ќе се префрлиш на другиот смер ќе ти се важи како положен. Во спротивно ако се префрлиш на смер а не си слушал некој од предметите, се рачуна исто како да не си ги положил и ќе мораш да ги запишеш...

Да не знаете Трајковиќ случајно кога има консултации? :) да не се ебавам по сто пати до таму, многу ќе ми олесните ако ми каже некој :))))

И уште нешто, ми треба професор за приватни часови по Математика 1 и Дискретна Математика. Ако знаете некој пишете на ПП. Фала однапред.

Да не знаете Трајковиќ случајно кога има консултации? :) да не се ебавам по сто пати до таму, многу ќе ми олесните ако ми каже некој :))))

Ако си добила информација те молам да ја споделиш :) Убаво би било да го најдам човекот.

Трајковиќ има предавања со втора година КНИ во вторник од 4 до 6 во 223 на Машински. Пред тоа исто така има некои часови со (незнам кој смер), така да ако ви треба нешто ситно да го прашате можете да дојдете за време на паузата :D

Трајковиќ има предавања со втора година КНИ во вторник од 4 до 6 во 223 на Машински. Пред тоа исто така има некои часови со (незнам кој смер), така да ако ви треба нешто ситно да го прашате можете да дојдете за време на паузата :D
Исто така од 2 до 4. :D

Кога сме кај консултации.. ми текна да прашам дали некој знае Ивица во кој термин има закажано.. ?

Важи уште тоа лиценцирана копија на windows што имаа пред некое време пуштено? Линк, нешто?

Важи уште тоа лиценцирана копија на windows што имаа пред некое време пуштено? Линк, нешто?

Со мејлот од ФИНКИ ќе си направиш акаунт на Дримспарк и ќе можеш да симнуваш лиценциран софтвер од Мајкрософт

Да не знаете некој што дава приватни ласови по Архитектура и организација на компјутери?

Ќе може ли некој да пише кој тип на задачи се паѓаат на испит Структурно Програмирање(Концепт за развој на софтвер) ?

Матрица, рекурзија и работа со датотеки.
Што испит е тоа на цел материјал кога ти дава само од втор колоквиум? По сите предмети од прв и втор ти даваат, ова од втор само...

Што испит е тоа на цел материјал кога ти дава само од втор колоквиум? По сите предмети од прв и втор ти даваат, ова од втор само...

Па сите ствари што си ги научил во прв, ги применуваш во задачите од втор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom