Breaking Bad

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
ај и јас да напишам збор,два за серијава. пред една недела ја завршив и од шо немам шо да прам почнав да ја читам темава од почеток :place:

Почнав да ја гледам почетокот на септември, ама не сум некој фан на маратонско гледање така да ја одложвев колку шо можам појке ама на крајот од месецот бев стигнат до средина на 4та сезона и требаше да се пакувам и да тргвам за Букурешт.. таму дур се сместив немав ни интернет ни ништо и некако ко да заборајв на серијава, после некое време ми пишит еден другар кој шо го навлеков на серијава : абе до кај си со ББ? мене ми останаја уште неколку епизоди од последнава сезона, немам досега појака серија гледано, тогаш се заинаетив и почнав да гледам онлине на стримој пошо неможам да доунлоадирам со интернетов во интернатов и некако не беше тој филинг, исто така ја тегнев колку шо можам појке ама кун 6 епизода од 5 сезона пукнав и ги догледав во еден здив и останав до 6 сабалјето(дента не појдов на факултет и тотално ми се поремети начин на живот после то 1 недела легвам сабалје во 5-6 и спијам до 3-4 , сега не ми се вервит дека ке почнам да гледам некоја друга серија пошо шо и да гледам ке ми е ко да слегвам од коњ на магаре.Го напнав на цимеров да почнит да ја гледам ако ништо друго со него ке ја гледам одново.

ПС. си најдов прејак ковер за на фб

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Дечки, еве и јас да се пофалам дека ја завршив.
Стварно одлична серија, една од подобрите што сум го гледал, страшна глума, приказна., музика...СЕ
Денеска се исфорсирав, ја изгледав скоро пола 5та сезона. Морам да признаам дека мислев се после крајот на 4тата ке биде едноставно surplus, али бев грешка. Како само го конструирале ликов на Валт, секоја им чест, од еден смотан гик до криминален mastermind, каква само еволуција доживеа.
Едино ми жал што толку брзо ја изгледав последната сезона, крајот некако не го доживеав толку импресивно од прва, повеке пати го вратив и искрено со секое вракање се подобар и подобар ми беше, па и песната што ја одбрале... (y)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
На крај успеаа и History и NatGeo да ги претворат у риалити џубре. Ова не е во тој стил, а плус и за лајк од драгонски ми е. Митбастерс Vs ББ!

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
А да не замарате со песни и глупости, туку ако немаше што да кажете за серијава или се е кажано, тогаш не пишувајте ништо.
Ја почнав серијава, при крај на втора сезона сум, одлична.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
А да не замарате со песни и глупости, туку ако немаше што да кажете за серијава или се е кажано, тогаш не пишувајте ништо.
Ја почнав серијава, при крај на втора сезона сум, одлична.
Абее извини, ако не да си одиме :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom