Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

П

Пепси_

Гостин
sega sum so momceto so koe prethodno se muvav no ne mozam da go podnesam toa mi fali bivsiot m treba se sto imav so nego ,se me potseka na nego....ne znam sto da napravamz a d ami prosti ve molam dajte mi sovet

не си ни прва ни последна шо малтретира некој и му го троше времето на некој само оти ви не знајте шо сакате...... иди затвори се у собата и размисли малце кај тераш не се мавај како мува без глава

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
sega sum so momceto so koe prethodno se muvav no ne mozam da go podnesam toa mi fali bivsiot m treba se sto imav so nego ,se me potseka na nego....ne znam sto da napravamz a d ami prosti ve molam dajte mi sovet

Ама девојче,нема да ти прости.Мораш да го прифатиш тоа.Си го извисила за друг и тоа е тоа.
Ајде вака,што би направила ти доколку веке бившиот ти го направил тебе тоа?

Велиш дека сакаш да му докажеш?И да ти се врати ништо нема да биде исто како порано.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Ама девојче,нема да ти прости.Мораш да го прифатиш тоа.Си го извисила за друг и тоа е тоа.
Ајде вака,што би направила ти доколку веке бившиот ти го направил тебе тоа?

Велиш дека сакаш да му докажеш?И да ти се врати ништо нема да биде исто како порано.
moze da bide i podobro ne mora da znaci deka ke bide poloso,ne znam kaj mi bese pametot mnogu mi e tesko sakam da raskinam i so ovoj i poveke nikogas da ne fatam decko, dlaboko vo sebe mislam deka nikogas nema d ami prosti no nesto mi vika deka ne e docna samo 2 meseci pominaa....ke poludam
--- надополнето: 2 декември 2013 во 20:43 ---
не си ни прва ни последна шо малтретира некој и му го троше времето на некој само оти ви не знајте шо сакате...... иди затвори се у собата и размисли малце кај тераш не се мавај како мува без глава
sega znam kaj sakam da teram so pametov no ne mozam da se vratam tamu kaj sto sakam

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087

Еве ти, дека се те потсеќа на него. Релаксирај се малце.

Не знам како да ти прости инаку. Јас не би ти простила, а да прашаш и дечки на форумов, еве виде што ти кажаа, не верувам дека некој со цел памет пак би се нафатил со тебе, знаејќи дека си го оставила за друг.
Ти рекол дека не сака ништо со тебе, почитувај го неговото мислење и одлука, како што тој го почитувал твоето кога си го ногирала.

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71

sakam da mu dokazam deka sum zgresila i deka go sakam premnogu[/quote]
еве одговор за сите девојки/чиња зошто некои момци се повлечени лошо кажано(НЕ ГИ БИДУВА)...кои ги објавуват на теми и постови!...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
moze da bide i podobro ne mora da znaci deka ke bide poloso,ne znam kaj mi bese pametot mnogu mi e tesko sakam da raskinam i so ovoj i poveke nikogas da ne fatam decko, dlaboko vo sebe mislam deka nikogas nema d ami prosti no nesto mi vika deka ne e docna samo 2 meseci pominaa....ke poludam

sega znam kaj sakam da teram so pametov no ne mozam da se vratam tamu kaj sto sakam

Свиркај си ја песнава сега.

Кај ти беше паметот
не ти чини есапот
зошто не размислуваш
стално се залетуваш
:свиркам:

П

Пепси_

Гостин

не бе не знајш седи малце окупирај се со нешто друго во животот,излевај,учи,медитирај........ не повредувај и други луѓе уште само затоа што не си стабилна.

И кој знае колку си се поврзала со тој 9 месеци освен сексот ако не бил јак,се е до времето.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154

Mислиш после тоа ке има доверба во тебе?Мислиш дека ке те сака на исти начин?Ако сакал да ти се врати ке го направил тоа...Си ја сфатила грешката,остави сега на него да реши.

Раскини,ако мислиш дека тоа е најправилно...И расчисти си ги мислите.Не е крај на свет ако не ти се врати.И олади малку.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Еве ти, дека се те потсеќа на него. Релаксирај се малце.

Не знам како да ти прости инаку. Јас не би ти простила, а да прашаш и дечки на форумов, еве виде што ти кажаа, не верувам дека некој со цел памет пак би се нафатил со тебе, знаејќи дека си го оставила за друг.
Ти рекол дека не сака ништо со тебе, почитувај го неговото мислење и одлука, како што тој го почитувал твоето кога си го ногирала.
toj vika sega zasega ne sakam ni da slusnam nisto za tebe ,a ponataka ke bide veli kako ke rece gospod i da se trudis d ame vratiss vika nema da uspees zasega, a za ponataka samo sudbinata ako ne spoi :( so nego s emi bese preubavo , no kako nekoj nesto da mi pravese lutav so pametot
--- надополнето: 2 декември 2013 во 20:51 ---
Mислиш после тоа ке има доверба во тебе?Мислиш дека ке те сака на исти начин?Ако сакал да ти се врати ке го направил тоа...Си ја сфатила грешката,остави сега на него да реши.

Раскини,ако мислиш дека тоа е најправилно...И расчисти си ги мислите.Не е крај на свет ако не ти се врати.И олади малку.
nema d aima doverba no ovoj pat navistina znam sto sakam i ke mu go dokazam toa so tek na vreme ke svati deka bil vo pravo sto mi dal vtora sansa , ne mozam da oladam mnogu mi treba ke se razbolam

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
toj vika sega zasega ne sakam ni da slusnam nisto za tebe ,a ponataka ke bide veli kako ke rece gospod i da se trudis d ame vratiss vika nema da uspees zasega, a za ponataka samo sudbinata ako ne spoi :( so nego s emi bese preubavo , no kako nekoj nesto da mi pravese lutav so pametot

Да ти го преформулирам ова. Тој нема ништо да направи, ти нема ништо да направиш, значи ништо нема да ти се случи повеќе со него. Тоа е судбина, неправење ништо и неочекување ништо.
Така што, заборави го детево.
Не верувам дека ќе ти биде многу тешко.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
--- надополнето: 2 декември 2013 во 20:51 ---

nema d aima doverba no ovoj pat navistina znam sto sakam i ke mu go dokazam toa so tek na vreme ke svati deka bil vo pravo sto mi dal vtora sansa , ne mozam da oladam mnogu mi treba ke se razbolam
ako ne mi se vrati barem kazete mi kako da go prebolam kako da zaboravam na momentite so nego pominati, a i nemu mu e mnogu tesko no gordost e toa...vo pravo e ne vikam ne no site gresime
--- надополнето: 2 декември 2013 во 20:59 ---
Да ти го преформулирам ова. Тој нема ништо да направи, ти нема ништо да направиш, значи ништо нема да ти се случи повеќе со него. Тоа е судбина, неправење ништо и неочекување ништо.
Така што, заборави го детево.
Не верувам дека ќе ти биде многу тешко.

mozebi nema da mi bide tesko ponataka no sakam sega ovoj period dodeka se e taze da uspeam da go vratam ne sakam vremeto da ne odaleci uste poveke...auuu ne mozam vaka, a so ovoj sega sto go imam na pocetokot ni bese preubavo i sega ne e loso toj e predobar so mene no jas ne mozam mi treba bivsiot

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Nikogas nema da gi zaboravis momentite ;) veruvaj od iskustvo ova sekogas momentite mestata pesnite ke bidat tuka samo do tebe e kolku znacenje ke im pridavas
pa eve bev izlezena minatito vikend slusav zaednicka pesna i se ubiv od placenje :( sto i da napravam so segasniov pravam sporedba so bivsiot vikam ehhh da bese sega toj tuka
--- надополнето: 2 декември 2013 во 21:05 ---
pa eve bev izlezena minatito vikend slusav zaednicka pesna i se ubiv od placenje :( sto i da napravam so segasniov pravam sporedba so bivsiot vikam ehhh da bese sega toj tuka
i sto da pravam da se potrudam da mi bide ok so segasniov ili da mu raskinam???

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
mozebi nema da mi bide tesko ponataka no sakam sega ovoj period dodeka se e taze da uspeam da go vratam ne sakam vremeto da ne odaleci uste poveke...auuu ne mozam vaka, a so ovoj sega sto go imam na pocetokot ni bese preubavo i sega ne e loso toj e predobar so mene no jas ne mozam mi treba bivsiot

Па ако нема да ти е тешко понатака, што скокаш сега?
Што го заебаваш пак детето, кога после три месеци може некој трет ќе ти се допадне, случајно?
Де спаси го од тебе, не цениш ни еден, ни друг, си играш како ќе ти дојде, седи си мирна некое време. Научи бар малце да се замараш за чувствата на другите и да одговораш за последиците.
Не ме цитирај повеќе, толку од мене за твоево.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Па ако нема да ти е тешко понатака, што скокаш сега?
Што го заебаваш пак детето, кога после три месеци може некој трет ќе ти се допадне, случајно?
Де спаси го од тебе, не цениш ни еден, ни друг, си играш како ќе ти дојде, седи си мирна некое време. Научи бар малце да се замараш за чувствата на другите и да одговораш за последиците.
Не ме цитирај повеќе, толку од мене за твоево.

ne rekov taka, mislev ponataka so tek na vreme mozebi nema d ami bide tolku tesko kako sega no nikogas nema da prestanam da go sakam i da go baram, ako ne go vratam ke si ostanam sama pa zdravje sto ide neka bide...a inace nikogas ne bi go zneverila koga bi go vratila, ne mozam ni da spijam mislam kako mu bilo nemu i se :(

Kajgana Shop

На врв Bottom