Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Не цвеќе. Мислам дека е рано, посебно па ќе и биде глупо со цвеќе во рацете да се шетате низ град. Купи и некое чоколадо или бонбониера чоколадна. Ладно е бе у парк, ќе ја смрзнеш. Да е топло времето ајде разбирам, ама сега? У кафич седнете, по можност на некоја маса каде што ќе можете да имате интима и да разговарате без некој да ви го прекинува муабетот. За до дома, ќе ја прашаш неа на одење, дали сака да се прошетате за да ја испратиш или да фатите такси.

у парк у парк....ако издрже на воа ладно значи че биде нешто :pos:

Хахахахаха... ее ако де, ја ќе си ја топлам :P ..

Него дајј не се заебавајте.. Морат да се испланират све... Што ако ми речи дека не сака да се видиме ? што ако не можи баш денеска да се видиме ?... Ќе почекам да дојде моментот..

sakam da znam ako se lapam so nekoja devojka sto ocekuva ona od mene zasoto ne sum mnogu iskusen a mnogu mi se sviga i ne sumsiguren deka znam dobro da se lapam xD ?:гомце::гомце:
--- надополнето: 1 декември 2013 во 17:29 ---

Бакнежот е средба,најубава на свет
мост на кој си идат,душите во пресрет........

sakam da znam ako se lapam so nekoja devojka sto ocekuva ona od mene zasoto ne sum mnogu iskusen a mnogu mi se sviga i ne sumsiguren deka znam dobro da se lapam xD ?:гомце::гомце:
--- надополнето: 1 декември 2013 во 17:29 ---

Oчекува да не ја лигушиш...

Не бе... Не бидуват ништо од мене..
И се јавив прееска, демек да ја викнам да се видиме.. се јавив, ало што прајш како си и после целиот се изврзав.. Ме фати некоја трема, незнам што ми се деси... Целиот се изврзав и и исклучив..

И се јавив прееска, демек да ја викнам да се видиме.. се јавив, ало што прајш како си и после целиот се изврзав.. Ме фати некоја трема, незнам што ми се деси... Целиот се изврзав и и исклучив..

:(

Друг пат мавни едно пиво пред да и се јавиш.

Пред некој ден случајно преку фб додадов за пријател едно девојче.И незнам што ми се случи само што ја отворив првата слика пробуди нешто во мене и мислам дека сум лудо заљубен.Знам дека ова звучи чудно и неприфатливо, но поваа девојка пробуди нешто чудно во мене никогаш не сум го чувтвувал ова.Занесен во тоа баш денес научив дека е многу далеку од мене и дека нема шанси да се видиме.Паднав во очај и затоа барам помош тука, што да правам да не мислам на оваа девојка...фала.
--- надополнето: 2 декември 2013 во 16:52 ---
Пред некој ден случајно преку фб додадов за пријател едно девојче.И незнам што ми се случи само што ја отворив првата слика пробуди нешто во мене и мислам дека сум лудо заљубен.Знам дека ова звучи чудно и неприфатливо, но поваа девојка пробуди нешто чудно во мене никогаш не сум го чувтвувал ова.Занесен во тоа баш денес научив дека е многу далеку од мене и дека нема шанси да се видиме.Паднав во очај и затоа барам помош тука, што да правам да не мислам на оваа девојка...фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom