Кладилница (Генерална дискусија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
За утре

Робертсон-1
Хигинс-2
Шелби-1
Трамп-1

1.60 иди коефициент..посигурни здравје :D

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
CSKA денес е без Џагоев, Доумбиа, Берзуцки, Кауна и Чепугов, сите првотимци, првите 3ца клучни играчи. Плус има негатативен скор со Ростов на гости, така да избегнете ја, мој совет.

Ф

Фил Ајви

Гостин

хахахахахаха не заебавај ова исто ко да си пишал Рони О' Шаливен :pos: :pos: :pos:

штознам мене воопшто не ми е сигурен Селби, некако многу се нервира кога ќе погреши, веднаш губи концентрација, ботот Касл му зема четири фрејма во прво коло, овој кинезов лагано би требало да му земе барем 3, +8,5 е 1.65 како зицер ми изгледа и е посигурно од сите 4 што си ги пишал според мене... а со 4 да му земе веќе е 2.5..

M

Mamba.

Гостин
Кубан - 3+ @ 2.05
Псв II - 2+ прво @ 2.15
Фиорентина - 1>2 @ 3.2
Оксер - Г.Г & 3+ @ 2.65
Лацио - 2>1 @ 1.90

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
CSKA денес е без Џагоев, Доумбиа, Берзуцки, Кауна и Чепугов, сите првотимци, првите 3ца клучни играчи. Плус има негатативен скор со Ростов на гости, така да избегнете ја, мој совет.
освен Думбиа другиве не играат веќе 6-7 меча назад.

L

Löwe

Гостин
Aма пак Ростов им борчат бодови на ЦСКА која им ги даде лани за опстанок кога им требаше

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Луѓе дајте некој предлог за денес, веќе немам идеја што да се игра, викендов ептен лошо поминав во минус, среќа што петокот фатив иначе саботата и неделата пепел.
--- надополнето: 2 декември 2013 во 12:54 ---
Sevastopol-Dinamo Kiev od mene za denes 2&T2 1.65 ali mi treba uste edna ili 2 da napravam barem 3 koef, ne mi se odi na rizik na golema suma.

Kajgana Shop

На врв Bottom