Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

П

Пепси_

Гостин
Не цвеќе. Мислам дека е рано, посебно па ќе и биде глупо со цвеќе во рацете да се шетате низ град. Купи и некое чоколадо или бонбониера чоколадна. Ладно е бе у парк, ќе ја смрзнеш. Да е топло времето ајде разбирам, ама сега? У кафич седнете, по можност на некоја маса каде што ќе можете да имате интима и да разговарате без некој да ви го прекинува муабетот. За до дома, ќе ја прашаш неа на одење, дали сака да се прошетате за да ја испратиш или да фатите такси.

у парк у парк....ако издрже на воа ладно значи че биде нешто :pos:

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Хахахахаха... ее ако де, ја ќе си ја топлам :P ..

Него дајј не се заебавајте.. Морат да се испланират све... Што ако ми речи дека не сака да се видиме ? што ако не можи баш денеска да се видиме ?... Ќе почекам да дојде моментот..

Член од
1 декември 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
sakam da znam ako se lapam so nekoja devojka sto ocekuva ona od mene zasoto ne sum mnogu iskusen a mnogu mi se sviga i ne sumsiguren deka znam dobro da se lapam xD ?:гомце::гомце:
--- надополнето: 1 декември 2013 во 17:29 ---

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
Бакнежот е средба,најубава на свет
мост на кој си идат,душите во пресрет........

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
sakam da znam ako se lapam so nekoja devojka sto ocekuva ona od mene zasoto ne sum mnogu iskusen a mnogu mi se sviga i ne sumsiguren deka znam dobro da se lapam xD ?:гомце::гомце:
--- надополнето: 1 декември 2013 во 17:29 ---

Oчекува да не ја лигушиш...

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Не бе... Не бидуват ништо од мене..
И се јавив прееска, демек да ја викнам да се видиме.. се јавив, ало што прајш како си и после целиот се изврзав.. Ме фати некоја трема, незнам што ми се деси... Целиот се изврзав и и исклучив..

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
И се јавив прееска, демек да ја викнам да се видиме.. се јавив, ало што прајш како си и после целиот се изврзав.. Ме фати некоја трема, незнам што ми се деси... Целиот се изврзав и и исклучив..

:(

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Друг пат мавни едно пиво пред да и се јавиш.

Член од
2 декември 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Пред некој ден случајно преку фб додадов за пријател едно девојче.И незнам што ми се случи само што ја отворив првата слика пробуди нешто во мене и мислам дека сум лудо заљубен.Знам дека ова звучи чудно и неприфатливо, но поваа девојка пробуди нешто чудно во мене никогаш не сум го чувтвувал ова.Занесен во тоа баш денес научив дека е многу далеку од мене и дека нема шанси да се видиме.Паднав во очај и затоа барам помош тука, што да правам да не мислам на оваа девојка...фала.
--- надополнето: 2 декември 2013 во 16:52 ---
Пред некој ден случајно преку фб додадов за пријател едно девојче.И незнам што ми се случи само што ја отворив првата слика пробуди нешто во мене и мислам дека сум лудо заљубен.Знам дека ова звучи чудно и неприфатливо, но поваа девојка пробуди нешто чудно во мене никогаш не сум го чувтвувал ова.Занесен во тоа баш денес научив дека е многу далеку од мене и дека нема шанси да се видиме.Паднав во очај и затоа барам помош тука, што да правам да не мислам на оваа девојка...фала.

Kajgana Shop

На врв Bottom