Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1459331_730139237010494_800628826_n.jpg

1459331_730139237010494_800628826_n.jpg

Тебела на стрелци:

1. Агуеро 10
2. Суарез 9
3. Стариџ 9

Многу боса екипа е Тотенхем сезонава, очекував многу повеќе од нив со засилувањава. Ама некако и тие засилувања беа без концепт што се одразува сега на игра. Бејл им беше главен носител на игра, и голгетер. Сега го нема, и Боаш ќе лети, исто како што леташе и од Челзи, пошто врска нема.

Не сум приметил,а зошто уствари свират по него?

Незадоволни од водењето на Пелегрини на тимот и на тој blue moon форумот сакаат заедно со неговите шпанци да си заминат.
Така прочитав јас. :)

Незадоволни од водењето на Пелегрини на тимот и на тој blue moon форумот сакаат заедно со неговите шпанци да си заминат.
Така прочитав јас. :)
Што нема на тој блумун форумот, кога изгубија од Вила сакаа Виера да им е caretaker manager. :pos: До негде сфаќам зошто се бунтуваат, им го влоши Пелегрини скорот а беше донесен како две класи подобар менаџер од Манчини, како што реков со Манкио имаа 7 порази за две сезони а сега за една имаат само 4 ако добро памтам, плус, не се ништо подобри на гостински терен, дома си беа страшни и со Марк Хјуз.

Пак мора да се земе у обзир фактот дека Пелегрини само 2-3 месеци ги води, ипак не може нов менаџер толку лесно да наметне свое влијание врз било кој тим у лигава. Евентуално Сити ќе бидат бољи од тоа што беа со Манчини, само не оваа сезона.

Па нели Сити беа фаворити за титула пред почеток на сезоната ? Се премислувате или... ? Како ?

Па нели Сити беа фаворити за титула пред почеток на сезоната ? Се премислувате или... ? Како ?
Нормално дека се премислуваме, види ги ебате, топло-ладно играат.

Не бе, Арсенал се најаки, исто како што сите очекувавме на почеток на сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom