- Член од
- 4 септември 2010
- Мислења
- 1.513
- Поени од реакции
- 1.442
ist problem imam uste, ne odi kombinacijata home kopce i power button ili druga kombinacija.
Кај мене(Xperia J) е Power Button и Volume Down.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ist problem imam uste, ne odi kombinacijata home kopce i power button ili druga kombinacija.
За сите што сакаат да се подноват пред нова година со хај енд телефон, каков iPhone 5s, каков S4, ова е телефонот, а и цената е многу добра низ европа е околу 500 евра.
сега веке нема дилеми којтелефон е подобар за парите нели?
--- надополнето: 1 декември 2013 во 00:10 ---
сега веке нема дилеми којтелефон е подобар за парите нели?![]()
Јас го имам и го користам со битс на слушалки грми и воопшто на аудио излез е суперDali nekoj ima android 4.1 na desire x? Citam deka po update imalo problem so beats audio i drugi raboti.
И јас поради истите причини уште го немам апдејтирано.Dali nekoj ima android 4.1 na desire x? Citam deka po update imalo problem so beats audio i drugi raboti.
Јас го имам и го користам со битс на слушалки грми и воопшто на аудио излез е супер
нема никакви проблеми со ништо
Јас го имам и го користам со битс на слушалки грми и воопшто на аудио излез е супер
нема никакви проблеми со ништо
Кога би требало да биде достапен Android 4.3/4.4 Over-The-Air кај нас за Galaxy S4?
Знам дека може да се инсталира мануелно ама пошто не се разбирам ништо и не сакам да ризикувам сакам да го добијам официјално со автоматски update (ако е тоа воопшто возможно).
Некој да каже дали може ромче 4.4 на Асус Мемо таб хд 7-че
Кога би требало да биде достапен Android 4.3/4.4 Over-The-Air кај нас за Galaxy S4?
Знам дека може да се инсталира мануелно ама пошто не се разбирам ништо и не сакам да ризикувам сакам да го добијам официјално со автоматски update (ако е тоа воопшто возможно).