Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ви ми успеа :) треба малце координација ама после ок е лесно оди

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
За сите што сакаат да се подноват пред нова година со хај енд телефон, каков iPhone 5s, каков S4, ова е телефонот, а и цената е многу добра низ европа е околу 500 евра.

За сите што сакаат да се подноват пред нова година со хај енд телефон, каков iPhone 5s, каков S4, ова е телефонот, а и цената е многу добра низ европа е околу 500 евра.

сега веке нема дилеми којтелефон е подобар за парите нели? :)
Супер се LG, само на дизајнот мора да му обрнат внимание. Едни Huawei ја научија лекцијата, а LG уште не

--- надополнето: 1 декември 2013 во 00:10 ---

Претходно беше 3.000 поскап, сега е иста цена, и нема дилеми. Плус во оваа тема се обраќам на сите корисници, не на гиковите, и оние кои се палат ептен на софтвер.

На нив можда подобар избор би им бил Nexus 5, ама генерално G2 wins.

Dali nekoj ima android 4.1 na desire x? Citam deka po update imalo problem so beats audio i drugi raboti.
Јас го имам и го користам со битс на слушалки грми и воопшто на аудио излез е супер

нема никакви проблеми со ништо

Јас го имам и го користам со битс на слушалки грми и воопшто на аудио излез е супер

и јас го апдејтував 4.1.1, на слушалки е супер ама вака е потивко од порано пред да го аптејтувам
инаку не можам да се снајдам со префрлање на фајлови, кога го конектирам со пц не можам да го сихронизирам со htc sync manager а и ја нема опцијата во телефон connect to PC
--- надополнето: 4 декември 2013 во 01:22 ---

и јас го апдејтував 4.1.1, на слушалки е супер ама вака е потивко од порано пред да го аптејтувам
инаку не можам да се снајдам со префрлање на фајлови, кога го конектирам со пц не можам да го сихронизирам со htc sync manager а и ја нема опцијата во телефон connect to PC

Кога би требало да биде достапен Android 4.3/4.4 Over-The-Air кај нас за Galaxy S4?

Знам дека може да се инсталира мануелно ама пошто не се разбирам ништо и не сакам да ризикувам сакам да го добијам официјално со автоматски update (ако е тоа воопшто возможно).

Кога би требало да биде достапен Android 4.3/4.4 Over-The-Air кај нас за Galaxy S4?

Знам дека може да се инсталира мануелно ама пошто не се разбирам ништо и не сакам да ризикувам сакам да го добијам официјално со автоматски update (ако е тоа воопшто возможно).

4.4 во јануари некаде

Ако знае некој да ми одговори дали мозсе да се врати firmware на постара верзија?

Некој да каже дали може ромче 4.4 на Асус Мемо таб хд 7-че

Некој да каже дали може ромче 4.4 на Асус Мемо таб хд 7-че

Побарај тука (XDA Dev.), ако збориме за истиот Asus memopad 7 - ME172V, имаш ромови, рут и општо за него. :)
--- надополнето: 6 декември 2013 во 12:39 ---

За Македонија веќе е достапен 4.3 апдејтот за S4 (види тука - пиши во search device - I9505), поврзи го на компјутер преку USB и апдејтирај го преку KIES програмчето. Така ти е најсигурно. :)

Од денеска 4.4.1 апдејт за нехус 5, има подобрување во камерата, и во отварање на брзината на апп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom