IOS 7

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksnadar87
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа IOS 7 ?

• Да

Гласови: 16 42,1%
  • Не

Гласови: 15 39,5%
  • очекував повеќе

Гласови: 7 18,4%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Телефонов почна да кочи, крашнува кога ќе му текне, чекам за камерата да се отвори... се осеќам ко да имам Galaxy S3, а не iPhone 4S :/
Чаре?

Ти беше тој што јадеше трици дека андроидите кочат а ? :icon_lol:

Иначе тоа е чаре нема...на 4 и 4s сецка.

Да ти донесам пет 4-ки и шест 4s што лично сум им ставал 7-ца уште кога беше бета да те демантираат а?
Абе не трескајте зелени аман! Со последниве 2 апдејти го средија за постарите генерации!

Кога најнов Андроид ќе лета на телефони стари 3 и пол години? Зарем не е жалосно Galaxy S2 издаден пред 2 И ПОЛ години да го нема 4.3, а да не збориме за 4.4? :facepalm:

Galaxy Nexus, телефон од самиот Гугл, издаден пред 2 години, нема поддршка за 4.4. Зашто? Не спаѓал во рамката од 18 месеци за апдејт... Ма дај немој да ме јебеш

Истата ситуација е и кај мене. Јас се мислам дали да му направам jealbreak на 6 ios ,совет некој да каже што е подобро да направиме како да го вратиме на 6 ?

апдејтирај го зашо да не, боље е иос7 евентуално само ако не имаш јб на иосот 6 ако сакаш остани си па пребацисе на иос7 коа ке има јб

Jailbreak за iOS 7 излезен е? Другарче му ставија X-Sim али неможеле ништо друго да направат заради оригиналниот Apple ID... Ја знам на претхдоните верзии само со jailbreak ова се тргаше, али сеа?

Добро е,со новиот апдејт ми се поправија некои багови на 4 ката :)

Jailbreak за iOS 7 излезен е? Другарче му ставија X-Sim али неможеле ништо друго да направат заради оригиналниот Apple ID... Ја знам на претхдоните верзии само со jailbreak ова се тргаше, али сеа?

нема уште јб, и сигурно нема да има уште месец два може и више

Јас сум тој да, али ова кочење е неспоредливо со андроидот, така само го пишав :D

Јас сум тој да, али ова кочење е неспоредливо со андроидот, така само го пишав :D

Zatoa kupi si Iphone 5/5S
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 19:22 ---

Во вторник треба да го земам 5s го дадов 5 ката за 400 евра . Ми доаѓа да доплатам уште 100 евра :) овој пат реално излегов па ќе видиме :) ќе пишам искуство .

--- надополнето: 30 ноември 2013 во 19:22 ---

Е да бе, нинтендо божем си играм па ќе си купам 5Ѕ.
Иначе со 7.0.4 е супер, нема никакво кочење, освен на некои апликации, пример ако сакам на вибер да пратам слика што у моментот ја сликам, се гаси виберот. Но тоа е до виберот, а не до iPhone-то. :)

Дечки официјано го добив 5s space gray и можам да ви кажам фасциниран сум , од хардверот исто така и од touch id сите што користите iphone 5 најдете го чарето и одете на 5s . Што ве интересира слободно поставете прашање . поздрав
--- надополнето: 4 декември 2013 во 20:17 ---
Дечки официјано го добив 5s space gray и можам да ви кажам фасциниран сум , од хардверот исто така и од touch id сите што користите iphone 5 најдете го чарето и одете на 5s . Што ве интересира слободно поставете прашање . поздрав

imam od pred skoro 2 meseca Iphone 5s gold. Top e. Pojava e i baska se znae neverijaten e. I najvaznoto neverlock direkt od Svicarska.

истиот акаунт го користам и на 5s за да ги симнам numbers , pages апликацииве на apple ми вика use another acount ? помош ?
--- надополнето: 4 декември 2013 во 21:35 ---
истиот акаунт го користам и на 5s за да ги симнам numbers , pages апликацииве на apple ми вика use another acount ? помош ?

smeni ja prodavnicata. Btw jas bez problem si instalirav pages so account od Apple store - Svajcarski

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom