Техномаркет ќе прави ‘‘Black Friday‘‘ од 29.11 до 02.12

• Креатор на темата Креатор на темата budaletinka_r
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар, добар @
techno-fail-market.png

Факт е дека избрзаа со ова, и се гледа дека е недоволно маркетиншки испланирано. Имаше работи кои се стварно на попуст, имаше и луѓе кои купуваа, но како шо рековте, нема да ги бие добар глас после ова.

Би сакал да знам што размислувале, додека шкртале една цена, и после ја ставале истата. Многу ме интересира.

Од АМЦ до дома да ви дојдат да ви поклонат нешто, затворете им врата :)

Зашто сите омраза кон АМЦ не ми е јасно :D
Све што зимам, зимам од кај нив.. Имав ПЦ што го корситев константо 10 год без ништо да се расипе до пред една година, му рикна само напојувањето... С го сменив и уште работи.. Сеа пак имам земене ПЦ од кај нив веќе една ипол година и ми тера без проблем. Ја сум презадоволен од нив. За други кој што знам што имаат зимано од Нико, Анхонч се жалат дека пц-то им се расипува у многу брзо време..
Затоа не ве сваќам..
Не се однесува ова само на тебе, туку општо, да не ме сфатш погрешно..

Иначе немојте да помислите дека сум вработен или имам некој си познаници и врски у АМЦ :D
Зборам од мое искуство

Све што зимам, зимам од кај нив.. Имав ПЦ што го корситев константо 10 год без ништо да се расипе до пред една година, му рикна само напојувањето... С го сменив и уште работи.. Сеа пак имам земене ПЦ од кај нив веќе една ипол година и ми тера без проблем. Ја сум презадоволен од нив. За други кој што знам што имаат зимано од Нико, Анхонч се жалат дека пц-то им се расипува у многу брзо време..
Затоа не ве сваќам..

Иначе немојте да помислите дека сум вработен или имам некој си познаници и врски у АМЦ :D
Зборам од мое искуство
Мора тогаш да имаш некоја огромна среќа :) не, не дека збориш за мене ама милион глупости досега имаат пробано да продадат/продадено, има и за нив тема на подфорумов мислам :D

Затоа не ве сваќам..

Зборам од мое искуство

Твојот случај е one in a googleplex. За други апарати од домаќинство не знам, но за делови и целосни компјутери можам да јадам трици до сабајле, што од мое лично искуство, што од искуство на луѓе што ги знам. Рецимо да продаваш Лап-топ со снижена цена со перформанси на I3ка а внатре да има Intel Atom не е до фабричка грешка, туку намерно утрапување. Режач кој ќе ти трае 3 месеци, Звучници со прецвикан кабел, ПС со оштетен HDD?
Едино што сеуште ми работи е едно USB на времето земено 512 мега, ама тоа е онака среќна околност.

Твојот случај е one in a googleplex. За други апарати од домаќинство не знам, но за делови и целосни компјутери можам да јадам трици до сабајле, што од мое лично искуство, што од искуство на луѓе што ги знам. Рецимо да продаваш Лап-топ со снижена цена со перформанси на I3ка а внатре да има Intel Atom не е до фабричка грешка, туку намерно утрапување. Режач кој ќе ти трае 3 месеци, Звучници со прецвикан кабел, ПС со оштетен HDD?
Едино што сеуште ми работи е едно USB на времето земено 512 мега, ама тоа е онака среќна околност.

Компјутеров го земав од кај нив пред4-5години ,ништо не му е ,супер работи,летово цело си терал без кулер на процесорот ете само тоа сменив.Тастатурава е џам ,имам ДВД земено од кај нив може има 8години татко ми 1000цедиња(режани на режачот од АМЦ) има бутано во него.Веб камера исто од таму,слушалки исто од таму,мп3 плеер исто од таму... и сеа што е работата?
Тие муабети платив за и3 имам дуал кор ти се рекла казала...

И јас имам лап топ од АМЦ, перверзии си фукнционира, без проблем веќе години.

Иначе, едно големо:tapp: за тоа што сабајлето пробував да ги бранам Техномаркет. Бев во ЃП, кај мене у маало.

Ужас:facepalm:

Eј чудо и ја немам проблем со АМЦ ни тастатура немам сменето од пред 6 год. перверзии работи.

Jas imam od AMC 3 pc-a zemeno, site funkcionalni do denes osven na prviot hardot, sto e like 7-8 years ago. :)

Испаѓа дека намерно на АМЦ им праиме антиреклама, мме :D

Неможе да се брани компанија со вакви дизајни :D

1452563_632795340100112_1072471595_n.jpg

Послетолку ругање на дизајнот на овие квази рекламни материјали, нормално е да очекуваш да сменат нешто, ама не...пак си тераат по старо...:rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom