Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Duvan Zapata....Договорен е за на лето, он, Менез и Мусачо.
Исто ќе ми треба еден јак шпиц, поачер по можност некој што ќе ми гарантира минимум 20 голови.
јаки статистики има кај мене...3-1-3-2-1 Многу ти е боље со 3ца средина во линија две крила и класичен шпиц...со оваа формација посед просек може да ти биде 70% негдеЗнаели некој добра тактика со троја дефанзивци еден DM петорица среден ред во линија да се и еден напагач![]()
Дај да видам што тактика играш чисто ме интересира
Duvan Zapata....јаки статистики има кај мене...
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 16:24 ---
3-1-3-2-1 Многу ти е боље со 3ца средина во линија две крила и класичен шпиц...со оваа формација посед просек може да ти биде 70% негде
Понуди стигаат од Сосиедад и HSV ама останувам во херта дури не освојам титула во бундес лигата, купот мие освоен сеа сакам Бундес и ЕУ куп ако успеамКарлос Фиеро на слободен трансфер ми бега во Баерн, Кампбел(campbell) ми седи на клупа дајте некој сличен на Фиеро ми треба под хитно...
Во нокаут фазата го одпаднав и портоПонуди стигаат од Сосиедад и HSV ама останувам во херта дури не освојам титула во бундес лигата, купот мие освоен сеа сакам Бундес и ЕУ куп ако успеам
za liga kako germanskata Facundo Ferreyra e izmislen,veruvaj mi.Podobar od Carlos Fierro za edno dve klasi i ima pojak napredok od nego,nema da pogresis ako go dovedes
za liga kako germanskata Facundo Ferreyra e izmislen,veruvaj mi.Podobar od Carlos Fierro za edno dve klasi i ima pojak napredok od nego,nema da pogresis ako go dovedes

Ај бе ти не се понашај како да си ја праел играва.![]()

Дечко ај ако сакаш неоди мн насила да не се замериме![]()

Што е најтрагично овој Ѓорче не ја ни игра играва а сите играчи ги знае. Игра таму ФМ 1999 год.![]()

Чоекот предчуство си има за играч бе , можи скаут е од кај знајш![]()
![]()
има проблем а тоа е што е во ПСЖ а проценет е 27 мил ....

Скаутиште е пичку матер, демото кога излезе и ми вика зимај го Кореа од Сан Лоренцо и после 2-3 недели ми праќа линк, Сан Лоренцо-Бока 1:0, стрелецКореа.
![]()

Ајјја
ништо тогаш,јас на 13-ката го имав и за две сезони вредеше 38 милиони
Не ми паѓа никој друг на ум,освен Victor Fischer,Berardi,Vietto,Depay...
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 19:34 ---
Ќути беее,па јас на секој менаџер земам вундеркидси,едноставно уживање е да ги гледаш како се развиваат и од сезона во сезона се Се појаки и појаки
Овој Кореа го имав во Интер додека играв и почна одлично да се развива,а и на сите форуми што сум читал,го фалат сите неговиот развиток,затоа и го препорачувам
И за Мусачо бев скаут![]()
Gabriel Barbosa.Карлос Фиеро на слободен трансфер ми бега во Баерн, Кампбел(campbell) ми седи на клупа дајте некој сличен на Фиеро ми треба под хитно...