Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Знаели некој добра тактика со троја дефанзивци еден DM петорица среден ред во линија да се и еден напагач :)

Договорен е за на лето, он, Менез и Мусачо. :)

Исто ќе ми треба еден јак шпиц, поачер по можност некој што ќе ми гарантира минимум 20 голови.
Duvan Zapata....:D јаки статистики има кај мене...
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 16:24 ---
Знаели некој добра тактика со троја дефанзивци еден DM петорица среден ред во линија да се и еден напагач :)
3-1-3-2-1 Многу ти е боље со 3ца средина во линија две крила и класичен шпиц...со оваа формација посед просек може да ти биде 70% негде

Duvan Zapata....:D јаки статистики има кај мене...
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 16:24 ---

3-1-3-2-1 Многу ти е боље со 3ца средина во линија две крила и класичен шпиц...со оваа формација посед просек може да ти биде 70% негде

Дали има некаде да ја пуштам без да местам инструкции
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 17:58 ---
Дајте линк за слики од стадионите да спуштам

Карлос Фиеро на слободен трансфер ми бега во Баерн, Кампбел(campbell) ми седи на клупа дајте некој сличен на Фиеро ми треба под хитно...

Во нокаут фазата го одпаднав и порто :D Понуди стигаат од Сосиедад и HSV ама останувам во херта дури не освојам титула во бундес лигата, купот мие освоен сеа сакам Бундес и ЕУ куп ако успеам

Карлос Фиеро на слободен трансфер ми бега во Баерн, Кампбел(campbell) ми седи на клупа дајте некој сличен на Фиеро ми треба под хитно...

Во нокаут фазата го одпаднав и порто :D Понуди стигаат од Сосиедад и HSV ама останувам во херта дури не освојам титула во бундес лигата, купот мие освоен сеа сакам Бундес и ЕУ куп ако успеам

za liga kako germanskata Facundo Ferreyra e izmislen,veruvaj mi.Podobar od Carlos Fierro za edno dve klasi i ima pojak napredok od nego,nema da pogresis ako go dovedes

za liga kako germanskata Facundo Ferreyra e izmislen,veruvaj mi.Podobar od Carlos Fierro za edno dve klasi i ima pojak napredok od nego,nema da pogresis ako go dovedes

има проблем а тоа е што е во ПСЖ а проценет е 27 мил ....

Што е најтрагично овој Ѓорче не ја ни игра играва а сите играчи ги знае. Игра таму ФМ 1999 год. :icon_lol::D

Чоекот предчуство си има за играч бе , можи скаут е од кај знајш :D :D

Чоекот предчуство си има за играч бе , можи скаут е од кај знајш :D :D

Скаутиште е пичку матер, демото кога излезе и ми вика зимај го Кореа од Сан Лоренцо и после 2-3 недели ми праќа линк, Сан Лоренцо-Бока 1:0, стрелец :icon_lol: Кореа.

:icon_mrgr:

има проблем а тоа е што е во ПСЖ а проценет е 27 мил ....

Ајјја :pos::pos:
ништо тогаш,јас на 13-ката го имав и за две сезони вредеше 38 милиони :icon_mrgr:

Не ми паѓа никој друг на ум,освен Victor Fischer,Berardi,Vietto,Depay...
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 19:34 ---
Скаутиште е пичку матер, демото кога излезе и ми вика зимај го Кореа од Сан Лоренцо и после 2-3 недели ми праќа линк, Сан Лоренцо-Бока 1:0, стрелец :icon_lol: Кореа.

:icon_mrgr:

Ќути беее,па јас на секој менаџер земам вундеркидси,едноставно уживање е да ги гледаш како се развиваат и од сезона во сезона се Се појаки и појаки :D

Овој Кореа го имав во Интер додека играв и почна одлично да се развива,а и на сите форуми што сум читал,го фалат сите неговиот развиток,затоа и го препорачувам :D

И за Мусачо бев скаут :pos:

Ајјја :pos::pos:
ништо тогаш,јас на 13-ката го имав и за две сезони вредеше 38 милиони :icon_mrgr:

Не ми паѓа никој друг на ум,освен Victor Fischer,Berardi,Vietto,Depay...
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 19:34 ---

Ќути беее,па јас на секој менаџер земам вундеркидси,едноставно уживање е да ги гледаш како се развиваат и од сезона во сезона се Се појаки и појаки :D

Овој Кореа го имав во Интер додека играв и почна одлично да се развива,а и на сите форуми што сум читал,го фалат сите неговиот развиток,затоа и го препорачувам :D

И за Мусачо бев скаут :pos:

ЈАс стално играм со wonderkid-чиња инетересно мие се старо аро продавам. Иначе БЕрарди е во Јуве пробав одма на него ми текна Виетто не знам како е на Фм14...

Gabriel Barbosa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom