Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Паулињо и Ериксен не се така лоши трансфери.
Ама, Ламела освен петата против Кардиф, не помнам што друго одигра.

Кога ке ми текне дека факинг Солдадо е платен слично колку и фудбалерот Негредо, ми доаѓа очи да си ископам.

Тотенхемов на АВБ се претвара у Ливерпулот на Кени а? :D
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 03:55 ---
Хм... коа сме тука... би требало да биде околу 9.00 коеф. да освојат Лига Куп :P

На Ламела најпаметно ќе му беше да си седи у Рома и да пуни треторазредни екипи,ама не дечкото сакал у Пл,ее за овде треба многу.А и Рома го даде Ламела зеде друго дрво барем засега,Љаич цепенца.Сеа на зима нека им го тутне на Тотанхем и сите среќни и задоволни:D,има партал да прават со Солдадо;).

Боаш изнакупи што би рекол јас Топ Шоп играчи, напумпани со цена и добра реклама. А тоа дека Реал ги заебавал тешко затоа што скоро сите ги купија пред трансферот на Бејл, а и они беа тие што ја тегнеа работата.

На Ламела најпаметно ќе му беше да си седи у Рома и да пуни треторазредни екипи,ама не дечкото сакал у Пл,ее за овде треба многу.А и Рома го даде Ламела зеде друго дрво барем засега,Љаич цепенца.Сеа на зима нека им го тутне на Тотанхем и сите среќни и задоволни:D,има партал да прават со Солдадо;).

Lamela sakase da ostanit vo Roma,ama Roma ne mozea da odbijat takva ponuda...taka barem ne go deskiriditaj Lamela deka po negova zelba se ostvari transferot.

Newcastle so pola od tie pari sto Totenhem gi frli letovo bi napravil takov tim da garant za titula bi se borele.

Goufran 2 mill
Cabaye 5 mill
Debushy 6 mill
Ben Arfa 5 mill
Tiote 3 mill
Sissoko 1.5 mill
Mbiwa 5 mill
Santon 4.5 mill
Cisse 8 mill
Remi (eventualno od 8 do 10 ako go kupime),,,,znaci 50 mill okruglo

Lamela i Soldado 56 mill

Боаш ти е вона би Мурињо. Да се расфрла со пари за инстант успех. Во челзи го видое со што имаат работа и клоците. Овие тотенхем ми изгледаат малку приглупи и може да ги повози малку подолго.

Newcastle so pola od tie pari sto Totenhem gi frli letovo bi napravil takov tim da garant za titula bi se borele.

Goufran 2 mill
Cabaye 5 mill
Debushy 6 mill
Ben Arfa 5 mill
Tiote 3 mill
Sissoko 1.5 mill
Mbiwa 5 mill
Santon 4.5 mill
Cisse 8 mill
Remi (eventualno od 8 do 10 ako go kupime),,,,znaci 50 mill okruglo

Lamela i Soldado 56 mill

Да бе да, ќе ги дадат за 10 милиона Newcastle, Cabaye и Ben Arfa. :facepalm:

Не се праите со сила менаџери, вака можеш на PES или FIFA да изпазариш. Како што на нафтата, така и на играчите свесни сме дека цените од година на година одат се повеќе и повеќе. Да, Тотенхем може утнаа, ама не со сумите, туку со играчите. Сумите тие се.

Па сака да го глуми Мурињо. Има играчишта во тим, а тој игра педерска тактика и сака 1:0 да победува секоја утакмица...со гол од пенал. Епа нека го јаде сега. Еве САФ е слободен, он може да ги оправи...

Што сте срипале толку врз АВБ?
АВБ сеуште го има најдобриот ПЛ старт во историјата на Тотенхем, сите го плукаат и исмејуваат.
Мурињо го има најлошиот ПЛ старт во Абрамовиќ ерата на Челзи, никој ништо не кажува.

Што сте срипале толку врз АВБ?
АВБ сеуште го има најдобриот ПЛ старт во историјата на Тотенхем, сите го плукаат и исмејуваат.
Мурињо го има најлошиот ПЛ старт во Абрамовиќ ерата на Челзи, никој ништо не кажува.

Па нормално е, немаат Мурињо и Виљаш-Буљаш ист кредибилитет.

Да бе да, ќе ги дадат за 10 милиона Newcastle, Cabaye и Ben Arfa. :facepalm:

Не се праите со сила менаџери, вака можеш на PES или FIFA да изпазариш. Како што на нафтата, така и на играчите свесни сме дека цените од година на година одат се повеќе и повеќе. Да, Тотенхем може утнаа, ама не со сумите, туку со играчите. Сумите тие се.
A koj spomna deka za ben arfa I cabaye deka newcastle ke gi prodade 10 mill,napisav deka se tolku kupeni,,a ako barem malku pratis fudbal ke znaese deka segasnata nivna vrednost e skoro 40 mill,,ama bitno ti bese da me citiras I izigravas dzek bez potreba.

A koj spomna deka za ben arfa I cabaye deka newcastle ke gi prodade 10 mill,napisav deka se tolku kupeni,,a ako barem malku pratis fudbal ke znaese deka segasnata nivna vrednost e skoro 40 mill,,ama bitno ti bese da me citiras I izigravas dzek bez potreba.

Се извинувам тогаш. Крив сум што не те прочитав убаво, мислејќи дека збориш за сегашните суми, а не за оние кои Newcastle ги дал на времето. Пардон што бев douchebag :)

V
Се извинувам тогаш. Крив сум што не те прочитав убаво, мислејќи дека збориш за сегашните суми, а не за оние кои Newcastle ги дал на времето. Пардон што бев douchebag :)
Vo red e care,znaci muabetot mi bese ako Newcastle koj znae da se cenka I napravi upgrade na timot so pola od parite koi Totenhem gi frli ova leto garant bi se borele za titula.Se spomnuva Vermalen za 8-10 mill deka bi mozele da go zemat koj e apsolutna krazba vo sred bel den ako uspeat da go zemat tolku evtino.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom