Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно зошто Озил, шутира пенал пред Жиру?

Левицата на Жиру е далеку посилна, а брате и карактерот му е да земе, да го растресе голманот, со се мрежа и тоа боцичето вода што му стои. Озил. Боже ми опрости, никад не би го ставил пенал да шутира, настрана пеналов денес, не му стои. Воопшто.

Жиру е трет на листа пеналџии.
1. Артета
2.Озил
3.Жиру
Зошто е така прашај го Венгер, мое мислење е дека сака играчи со добра техника да му шутираат пенали, е сега секому се случува да промаши пенал, факт е дека беше лошо изведен, ама факт е дека и голманот беше далеку излезен од гол линијата пред шутот на голот.

Ми се слоши кога го видов озил за пенал како се мести, многу е мек безврска шутна и се то али нема везе ајде.. Иначе за Жиру нема никој право да јаде бурек веќе чоекот се боље и боље е Арсенал без Жиру е друг тим,многу од играта на арсенал зависи од него и тврдам дека кој сака напаѓач нека дојде нема да игра пред него. Одлична утакмица за него голема улога играше за вториот гол, неколку пати ја избаци одбраната со неговите фрст Тач пасови, му свиреа 2 непостоечки офсајди и тоа е тоа...
Рутински изиграна утакмица, Озил пак ништо посебно, другите на ниво, Сања Росицки и БФГ обавезно треба да добијат нови договори

Озил пак ништо посебно и пак асистенција. Мене озил ми е тип на играч што го нема никаде и само бум гол или асистенција. И тоа е доволно што барам од него. Не барам дриблање и сл. Тука е казорла ремзи па и вилшир за тоа. Озил треба да е линкот помеѓу средината и тој што дава гол. Не за џабе има одличен број на асистенции. Да не го промашеше пеналот ќе беше одличен вака само солиден за мене.

Другите сите одлични и сезонава некако сум многу посигурен при водство од 1-0. До душа мислам дека и Марсеј не ги бива а и не се замараа премногу.

Исто пофалба мора да се даде и за Шчежни имаше неколку одлични одбрани и тоа скоро 100%ни.

А и Сања ми игра препородено. И мислам дека ако не му продолжат договор поради тоа што даваат само за една година мислам дека ќе биде првпат да го опцујам Венгер. Ако оди поради друга причина ОК, али моментално игра како препороден и доста сигурно.

А и Монреал добро изигра.

Одлична и многу битна победа и во наполи еден бод да си земемо и да си метиме. :)

Покрај Озил другите ираат подобро немора он да биде ворлд клас секој натпревар, едноставно го дигна тимот и таман си е.

Единствена лоша работа е што идеме во последно коло со 12 бода и сеуште несигурен пласман понатаму...

Не ми е јасно зошто Озил, шутира пенал пред Жиру?

Левицата на Жиру е далеку посилна, а брате и карактерот му е да земе, да го растресе голманот, со се мрежа и тоа боцичето вода што му стои. Озил. Боже ми опрости, никад не би го ставил пенал да шутира, настрана пеналов денес, не му стои. Воопшто.

Озил е прв избор за пенали за Германија, така да не втор, прв пеналџија треба да ни биде.
Промашил, промашил, голема работа, Артета какви промашуваше пенали во последна минута на нерешено, ништо не е ова.

Озил пак ништо посебно и пак асистенција. Мене озил ми е тип на играч што го нема никаде и само бум гол или асистенција. И тоа е доволно што барам од него. Не барам дриблање и сл. Тука е казорла ремзи па и вилшир за тоа. Озил треба да е линкот помеѓу средината и тој што дава гол. Не за џабе има одличен број на асистенции. Да не го промашеше пеналот ќе беше одличен вака само солиден за мене.

Другите сите одлични и сезонава некако сум многу посигурен при водство од 1-0. До душа мислам дека и Марсеј не ги бива а и не се замараа премногу.

Исто пофалба мора да се даде и за Шчежни имаше неколку одлични одбрани и тоа скоро 100%ни.

А и Сања ми игра препородено. И мислам дека ако не му продолжат договор поради тоа што даваат само за една година мислам дека ќе биде првпат да го опцујам Венгер. Ако оди поради друга причина ОК, али моментално игра како препороден и доста сигурно.

А и Монреал добро изигра.

Одлична и многу битна победа и во наполи еден бод да си земемо и да си метиме. :)

Ова.Тоа е класата која ја има Озил,играч каков што ни требаше,затоа и сите покрај него играат добро.Иначе Сања мора некако да потпише нов договор,без него незнам како ќе биде или да се купи нов десен бек,со Џенкинсон ништо.И Монреал добар денеска,супер изигра,Вилшер игра се подобро и подобрo и ќе ни биде многу корисен кога ќе имаме згуснат распоред на натпревари таму некаде после нова година.Супер игра денеска.:)

on Flamini cutting his sleeves…
Yes. I don't like that and he will not do that again. Yes [it is a club tradition] and I was surprised. We don't want that. :icon_lol:
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 02:19 ---
Nacho.gif

^

Ја би му шибнал една казна, на французинов што мисли дека е бог и батине од кога се врати. Која е таа професионалност бе, да сечеш ракави? Мизерија.

http://off.net.mk/offside/fudbal/flamini-povtorno-secheshe-rakavi

Која е таа професионалност бе, да сечеш ракави?

Топло му е на човекот можеби.

Него не ми е јасно што е со дресовиве. Демек решаваат денес ќе носиме со долги ракави и сите треба да носат такви? Ваљда не е правило ова некакво..

Додуша сега прочитав дека капитенот одлучувал какви дресови ќе носат.

Топло му е на човекот можеби.

Него не ми е јасно што е со дресовиве. Демек решаваат денес ќе носиме со долги ракави и сите треба да носат такви? Ваљда не е правило ова некакво..

Додуша сега прочитав дека капитенот одлучувал какви дресови ќе носат.

Нека ги повлече ракавите, нека личи на нешто. Макар и незнам колку да му е тешко, прима плата, ко за 100 луѓе кои работат нормална работа. Брука жива.

Иначе и Јас до скоро незнаев, старо правило било на Арсенал, да одлучува капитенот пред утакмица, какви дресови ќе се носат. Долги/Кратки.

Конечно дома, па на раат да си помуабетиме. Еххх мојата чудесна земја Македонија. :D

Тууууу да не ти се верува дека уште не сме сигурни патници за понатаму со 12 бода.
Вчера Џек ептен мерак ми напраи, почна да наликува на оној Џек што го знаеме.
Озил промашил пенал големо чудо, нека си реди он асистенции ич не му замерувам за еден промашен пенал.
Во сабота идеме на победа. Поз ганерчиња

Видео кое вреди да се погледне..Има 34 години а игра супер сезонава,ако не се лажам ова лето му истекува договорот,сметам дека треба да му се продолжи договорот на 1 или 2 години и да заврши кариера како што му доликува,со титули :)

Видео кое вреди да се погледне..Има 34 години а игра супер сезонава,ако не се лажам ова лето му истекува договорот,сметам дека треба да му се продолжи договорот на 1 или 2 години и да заврши кариера како што му доликува,со титули :)

МИслам дека му продолжија и дека наредно лето му истекува ама не сум 100% сигурен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom