Кладилница (Генерална дискусија)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.360
Јувентус има солиден коеф. на 1 и Т1, а тоа е 1.3. Искрено да е натпревар во Сериа А можам да ви гарантирам со 100% дека Јуве ќе победи како што тоа беше против Парма и Наполи. За во ЛШ не се осмелувам да го правам тоа, оти докажаа дека знаат и те како да се изглупираат.

Сепак, ако има тим кој мора да победи по секоја цена вечер, тоа е Јувентус.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Јувентус има солиден коеф. на 1 и Т1, а тоа е 1.3. Искрено да е натпревар во Сериа А можам да ви гарантирам со 100% дека Јуве ќе победи како што тоа беше против Парма и Наполи. За во ЛШ не се осмелувам да го правам тоа, оти докажаа дека знаат и те како да се изглупираат.

Сепак, ако има тим кој мора да победи по секоја цена вечер, тоа е Јувентус.

Има уште еден подобар , победа на Јуве со хендикеп 1.45 коеф :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.360
Има уште еден подобар , победа на Јуве со хендикеп 1.45 коеф :)
И тоа може, ама ризикот овде ти е малку поголем доколку Јуве евентуално води 2-0...

Сепак јас очекувам голеада, ама претпазлив сум заради тоа што е ЛШ и на играчите некогаш знаат да им се фатат нозете во ова натпреварување...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Bayern X
Man Utd X
Man City 1-1
Madrid 1-1
Juve 1-1

vredi da se proba :)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ај јас немам добар нет да отворам еден куп страни за инфо, временски прогнози и тн
како се терените низ европа за вечер, како е низ европа со снегов, случајно да не гледаме вечер уметничко лизгање наместо фудбал.
Ајде сега се прибрав од вежбање за сат два ќе извам и јас некој тип од мене за вечер, вчера 1 тикет и дабл имав тикетот чорба од Хонвед Т1 го имав, другото влезе ама слабо кеш.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
ај јас немам добар нет да отворам еден куп страни за инфо, временски прогнози и тн
како се терените низ европа за вечер, како е низ европа со снегов, случајно да не гледаме вечер уметничко лизгање наместо фудбал.
Ајде сега се прибрав од вежбање за сат два ќе извам и јас некој тип од мене за вечер, вчера 1 тикет и дабл имав тикетот чорба од Хонвед Т1 го имав, другото влезе ама слабо кеш.

Шо бе на dial up ли си :D

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Шо бе на dial up ли си :D
не во студентски немам друг освен sunwireless, малку рутери се, а многу корисници и ми паѓа ептен и ептен бавен е. Кога сум дома немам гајле ама додека сум тука во текот на неделата хаос ми е :(

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
Галата ГГ3+
Б. Минхен 2+
ПСГ Т1 2+
Јуве 1
Иначе коа бев да уплаќам еден ја играше галата да тепа на 8000 илјади па сеа незнам ја пуштив само 100-че за 2

M

Mamba.

Гостин
Кај Баерн Минхен нема да играат Schweinsteiger, Ribery, Xherdana, Pizarro, Diego Contenta, Holder Badstuber.

Температурата у ЦСКА од -5 до -11, Баерн немале тренинг оти врнело снег.

Kajgana Shop

На врв Bottom