Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јувентус има солиден коеф. на 1 и Т1, а тоа е 1.3. Искрено да е натпревар во Сериа А можам да ви гарантирам со 100% дека Јуве ќе победи како што тоа беше против Парма и Наполи. За во ЛШ не се осмелувам да го правам тоа, оти докажаа дека знаат и те како да се изглупираат.

Сепак, ако има тим кој мора да победи по секоја цена вечер, тоа е Јувентус.

Јувентус има солиден коеф. на 1 и Т1, а тоа е 1.3. Искрено да е натпревар во Сериа А можам да ви гарантирам со 100% дека Јуве ќе победи како што тоа беше против Парма и Наполи. За во ЛШ не се осмелувам да го правам тоа, оти докажаа дека знаат и те како да се изглупираат.

Сепак, ако има тим кој мора да победи по секоја цена вечер, тоа е Јувентус.

Има уште еден подобар , победа на Јуве со хендикеп 1.45 коеф :)

Има уште еден подобар , победа на Јуве со хендикеп 1.45 коеф :)

И тоа може, ама ризикот овде ти е малку поголем доколку Јуве евентуално води 2-0...

Сепак јас очекувам голеада, ама претпазлив сум заради тоа што е ЛШ и на играчите некогаш знаат да им се фатат нозете во ова натпреварување...

Bayern X
Man Utd X
Man City 1-1
Madrid 1-1
Juve 1-1

vredi da se proba :)

ај јас немам добар нет да отворам еден куп страни за инфо, временски прогнози и тн
како се терените низ европа за вечер, како е низ европа со снегов, случајно да не гледаме вечер уметничко лизгање наместо фудбал.
Ајде сега се прибрав од вежбање за сат два ќе извам и јас некој тип од мене за вечер, вчера 1 тикет и дабл имав тикетот чорба од Хонвед Т1 го имав, другото влезе ама слабо кеш.

ај јас немам добар нет да отворам еден куп страни за инфо, временски прогнози и тн
како се терените низ европа за вечер, како е низ европа со снегов, случајно да не гледаме вечер уметничко лизгање наместо фудбал.
Ајде сега се прибрав од вежбање за сат два ќе извам и јас некој тип од мене за вечер, вчера 1 тикет и дабл имав тикетот чорба од Хонвед Т1 го имав, другото влезе ама слабо кеш.

Шо бе на dial up ли си :D

Шо бе на dial up ли си :D

не во студентски немам друг освен sunwireless, малку рутери се, а многу корисници и ми паѓа ептен и ептен бавен е. Кога сум дома немам гајле ама додека сум тука во текот на неделата хаос ми е :(

Се вракам после мецес и пол со некој тип се надевам ке продолжам кај шо застанав и секако добитен тип :D
Клемен Цехте 3,5 +

Галата ГГ3+
Б. Минхен 2+
ПСГ Т1 2+
Јуве 1
Иначе коа бев да уплаќам еден ја играше галата да тепа на 8000 илјади па сеа незнам ја пуштив само 100-че за 2

Кај Баерн Минхен нема да играат Schweinsteiger, Ribery, Xherdana, Pizarro, Diego Contenta, Holder Badstuber.

Температурата у ЦСКА од -5 до -11, Баерн немале тренинг оти врнело снег.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom