НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
rr2bk3.jpg

Што стана со Роуз, на колку време ќе биде повреден? Значи поголем баксуз од играчов немам видено.:confused:

Што стана со Роуз, на колку време ќе биде повреден? Значи поголем баксуз од играчов немам видено.:confused:
Надвор од терен е до крај на сезоната.

Ова е лудо што се случува, чоеков глава не крена у пичку матер.

Надвор од терен е до крај на сезоната.

Ова е лудо што се случува, чоеков глава не крена у пичку матер.

Не ми се веруе, ц'ц'ц..Многу ми е криво за Дерик, го сметам за еден од најголеми таленти и директен наследник на Коби, го имаште потенцијалот и карактерот за такво нешто, штета што не и физичката подговетност и предиспозиција.:mad: Еден од мои омилени играчи во НБА ми е.:place:
Го повикувам Иван Исцелител на темава, вечниот мудрец, сенсеи, зен мастер и Prophet of the Lord да се јави и да реагира дур е време и не е одмината сезона. Ајде Ицко, знам дека ја читаш темава!!!

Портланд вовел нова идеја за подобрување на играта на играчите: Сред натпревар додека се на клупа или на полувреме, играчите на iPad-и гледаат разни видеа од самиот натпревар (веројатно Портланд има развиено некој софтвер за веднаш да им е се достапно) за да можат да сфатат каде згрешиле, каква одбрана им игра противникот и слично. Aldridge, Batum, Lillard и Matthews кажуваат дека ова многу им помага.

Со оглед дека Портланд е 13-2 сезонава, тешко може некој да се побуни :) Кај да е очекувам и другите тимови да почнат да воведуваат вакви идеи.

П.С. Мислам дека Хјустон имаа екрани во соблекувалните (секој на своето шкафче), на кои можат да ги следат тековните статистики важни за натпреварот на полувреме и после натпревар.

Не ми се веруе, ц'ц'ц..Многу ми е криво за Дерик, го сметам за еден од најголеми таленти и директен наследник на Коби, го имаште потенцијалот и карактерот за такво нешто, штета што не и физичката подговетност и предиспозиција.:mad: Еден од мои омилени играчи во НБА ми е.:place:
Го повикувам Иван Исцелител на темава, вечниот мудрец, сенсеи, зен мастер и Prophet of the Lord да се јави и да реагира дур е време и не е одмината сезона. Ајде Ицко, знам дека ја читаш темава!!!

Што ќе смени Иван Исцелител?
:facepalm:

Detroit simultanka protiv Milwaukee.
Za mene Milwaukee e najslabata ekipa,poslaba i od Utah

.

Еми си ги дадоа односно ги трампаа Џенгинс и Монта Елис за безвеза играчи и сега нема кој кош да дај

Каква лефтерка е овој Ник Јанг, ЛАЛ има 17 секунди за израмнување, овој при прв допир (со преостанати сите 17 секунди) шутира за три од 10 метри. :facepalm:

Каква лефтерка е овој Ник Јанг, ЛАЛ има 17 секунди за израмнување, овој при прв допир (со преостанати сите 17 секунди) шутира за три од 10 метри. :facepalm:

Нe си видел ништо ти од Nick Young :pos:

Еве една слична ситуација, само не е крај на натпреварот...

Najglupiot igrac vo istorijata definitivno, ne mozam da go podnesam.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom