добро е, тогаш не вади мавале со парички со палка итн.
бидејќи секогаш еден одговор ќе имаш стол на терен.
и што се замараш што пишуваат по портали мисирски
Абе ти улав се правиш или пробуваш да ме тролаш нешто???
Како не сфаќаш дека они за секој можен детал имаат милион слики и цело време КАКО КЛУБ се жалат за тоа како нивни играчи биле напаѓани, а Вардар НИКОГАШ нема искочено со такво соопштение иако колку што нашуите играчи биле напаѓани, толку биле и нивните.
Не те нервира тебе што во медиуми шпоните се прикажани како најугнетени на светот, а сам знаеш дека они се тие што матер ни ебаваат во државава? Што Македонците се прикажани како најголеми националисти, а уствари односот на наши напади е 30 пати помал спрема нивниот?
Е тоа е моќта намедиумите.
Ради нивното постојано плачење по медиуми народот има слика дека ние живи луѓе јадеме. Да не се повторувам прочитај го постот на @RedBlack.
Ама не се свесни колкав гнев предизвикуваат кај нас, и осеќам дека ќе дојде денот кога нема да има сила што ќе не спречи да ги исшутираме тоа мочковците од нивната управа.
Истиот тој Чокре пред 10 дена со стол во рака сакаше да го гаѓа судијата. Истите тие што сега им се на клупа, во далечното минато НАПАДНАА МЛАДИНЦИ НА ВАРДАР ВО КАЛЕ. Истите тие на куп финалето 2011 стоеа позади судијата и го плукаа секоја минута.
И они сега ќе кажуваат за инциденти?
Море мамето нивно сељачко.
Пораз ко пораз, сите го прифативме. Тоа што не можам никогаш да го сварам е фактот што се служат со подмолни работи константно.
ЌЕ ГО ИЗЕДАТ ГНЕВОТ ЕДЕН ДЕН, и тие и сите што јадат гомна и глумат експерти а вода во очи немаат!
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 15:56 ---
Што се случи позади голот во прво,кога некои си смрдлиња од Комити нападнаа двајца дечки со коректно се радуваа на гол на Металург?
Дали тие педерчиња знаат нешто од кодексот на навивањето?Зашто така педерски нападнаа фанови на Металург(не Пирати).
Јас си бев позади гол,навивав за Металург,околу мене имаше навивачи на Вардар,а и другарите што беа со мене беа за Вардар и немаше никакви инциденти.Работава е дека несмееш да дојдеш во сала,и несмееш да навиваш за друг тим освен Вардар.Па кој кур е Вардар да морам за него да навивам?!
Ми се згади од тоа вчера кога видов како нападнаа педерски,ми се гади од лигуши што јадат говна цело време,за тоа дека цело Скопје треба да навива за Вардар.А тие смрдлињата што тепаат ко пички во група повеќе на еден,треба некој од поискусните Комити да им каже дека тие работи не одат така.Дека фанови не се напаѓаат,осовено ако се во мнооогу помал број(во случајов двајца беа).
Зошто педерски ги нападнале?
Баш убаво ги зарокаа, се надевам сите зуби им ги искршија за са им дојде памет.
Што мерак ми беше кога луташе типот и од сите страни си пиеше боксови
Како тебе никој не те нападнал?
Како илјада пати во Кале никој не бил нападнат а седел меѓу наши фанови?
Кога немаш врска што се случило, не се мешај