РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
30 иљади фанови на фејсбук плус најмалце уште 3 пати по толку.И да тоа се луѓе кои во Металург препознаа голема екипа и екипа желна за успех, не се тоа луѓе кои го мрзат Вардар.Навивачите на Металург ташак за Вардар ги боли,тоа што вие си имате комплекси од Металург, сфаќам до некаде..

навивачи и фејсбук ти ставаш у иста реченица :pos:

навивачи и фејсбук ти ставаш у иста реченица :pos:

Како сакаш кажи ги..симпатизери,поддржувачи,навивачи итн итн. А што по тебе е дефиниција за навивач? Тој што иде на трибини да пали бакљи урла како ненормален и фрла кон играчите..?

Како бе Вардар немал екипа оваа година?? Па пола руска репрезентација игра во Вардар, Дибиров, Чипурин и Растворцев се класа ракометари, и да не набројувам понатака за останатите. Вардар е страшно квалитетен сезонава, само мое мислење е дека нивното допрва доаѓа, т.е. дека следната сезона ќе биде она правото. Само да остане се во ред во клубот, да се донесат онолку засилувања колку што ќе му се потребни на новиот тренер и резултатите ќе дојдат сами по себе. Мора да бидеме реални, на Вардар скоро цел тим му е нов, играчите не се уиграни сеуште како што треба. Али ќе кажам, за мене и ова што го прикажуваат до сега е фантастично, пред почетокот на сезоната не очекував дека вака ќе игра Вардар и дека ќе и извади нерешено на Барселона, дека ќе го уништи Металург во еден од мечевите...

Како бе Вардар немал екипа оваа година?? Па пола руска репрезентација игра во Вардар, Дибиров, Чипурин и Растворцев се класа ракометари, и да не набројувам понатака за останатите. Вардар е страшно квалитетен сезонава, само мое мислење е дека нивното допрва доаѓа, т.е. дека следната сезона ќе биде она правото. Само да остане се во ред во клубот, да се донесат онолку засилувања колку што ќе му се потребни на новиот тренер и резултатите ќе дојдат сами по себе. Мора да бидеме реални, на Вардар скоро цел тим му е нов, играчите не се уиграни сеуште како што треба. Али ќе кажам, за мене и ова што го прикажуваат до сега е фантастично, пред почетокот на сезоната не очекував дека вака ќе игра Вардар и дека ќе и извади нерешено на Барселона, дека ќе го уништи Металург во еден од мечевите...
Кој да ти го констатира тоа бе друже. Не гледаш дека правиш муабет со некои што 5 години се на кајгана и 0 постови имале во ракометен подфорум, а сега се главни навивачи на некои тимови :icon_mrgr:
Најмерачки е кога на крај ќе излезеш во право, само тогаш овие истиве ќе се секираат за ракометот колку јас за временската прогноза во Уганда :)

Кога лик како Цитро ДОЈДЕ ЗА РАКОМЕТ ДА НИ КАЖУВА И ДА СЕ ПРАВИ ЕКСПЕРТ ондак шта речи коју послуку порати.
Таман еден лаик ќе отиде, друг доаѓа, изгледа на смени се договараат :icon_mrgr:

Како сакаш кажи ги..симпатизери,поддржувачи,навивачи итн итн. А што по тебе е дефиниција за навивач? Тој што иде на трибини да пали бакљи урла како ненормален и фрла кон играчите..?

Јас ја иам лајкнато таа фејсбук страна со цел да видам шо се дешава у Металург, како шо ја иам лајкнато и мал милион други страни.
Мене тоа ме прави навивач на Металург?

http://press24.mk/metalurg-besni-da...ometar-e-izvrtena-ljubov-kon-sopstveniot-klub

Која иронија човече, они зборат за гаѓање играчи, а нивните навивачи лани во СЕХА имаа напад врз нашите резерви, а на првиот меч ГО ПОГОДИЈА Карачиќ со рачка од тапан (овде не гледам дека столот погодил некого???)

ГНАСЕН ТИМ, ПОГНАСЕН ТИМ ОД ОВИЕ НЕМАЛО НИТУ ЌЕ ИМА.

Исти се како политикана на ВМРО, ама ќе дојде денот кога ќе се сврти тркалото, а се надевам дека новинариве што ги пишуваат овие нарачани текстови од глад ќе умрат, крв им ебам гзолижачка.

Секој меч нешто плачат. Тука 99% не знаат дека на првиот меч го погодија Карачиќ, а замисли на нивни играч тоа му се случеше. Сигурно ќе лежеше пола утакмица и тоа имаше од 300 агли да биде сликано и да биде ударна вест секаде.
И уште тоа педерчињата од фанови после ќе гракаат од интернет. А јас па будала ги бранев првата утакмица, море нагазни го како пикавец таму,скини муи го и дресот у гз набутај ми го.

Кои плачковци сте еј не ми се верува. Абе како рамковниве сте биле, се нешто не ви чини,се некој друг ви е крив а вие сте цвеќе миризливо лелеееееееее :icon_mrgr:

Кои плачковци сте еј не ми се верува. Абе како рамковниве сте биле, се нешто не ви чини,се некој друг ви е крив а вие сте цвеќе миризливо лелеееееееее :icon_mrgr:
НАШИОТ КЛУБ НИКОГАШ НЕ ПЛАЧЕЛ ПО СООПШТЕНИЈА ТОА Е ФАКТ, за разлика од вашето лигаво раководство кое некој сден ќе им засмета и ако некој прднал на трибина.

Дај соопштение од РК Вардар каде што плачат за поразот или изјава на член на РК Вардар. А, јас можам одма минимум 10 соопштенија ваши да ти дадам како плачете.

столот неможеш да го оправдаш со caps lock
Очигледно треба да го исечеш дното од тегла мармалад и да си го ставиш на очи, пошто очигледно само ти го гледаш моето правдање за столот.
ОБАВЕЗНО ТРЕБА ДА КАЗНАТ, ако не ни дадат еден меч пред празни трибини, не се фер.
МОРА ДА СЕ СЛУЧИ ТОА, за да се научат некои копиљаци дека не можат да прават што сакаат.
Еве ти со поголем фонт, пошто изгледа CAPS LOCK не ти е доволен :giggle:

Што се случи позади голот во прво,кога некои си смрдлиња од Комити нападнаа двајца дечки со коректно се радуваа на гол на Металург?

Дали тие педерчиња знаат нешто од кодексот на навивањето?Зашто така педерски нападнаа фанови на Металург(не Пирати).
Јас си бев позади гол,навивав за Металург,околу мене имаше навивачи на Вардар,а и другарите што беа со мене беа за Вардар и немаше никакви инциденти.Работава е дека несмееш да дојдеш во сала,и несмееш да навиваш за друг тим освен Вардар.Па кој кур е Вардар да морам за него да навивам?!

Ми се згади од тоа вчера кога видов како нападнаа педерски,ми се гади од лигуши што јадат говна цело време,за тоа дека цело Скопје треба да навива за Вардар.А тие смрдлињата што тепаат ко пички во група повеќе на еден,треба некој од поискусните Комити да им каже дека тие работи не одат така.Дека фанови не се напаѓаат,осовено ако се во мнооогу помал број(во случајов двајца беа).

НАШИОТ КЛУБ НИКОГАШ НЕ ПЛАЧЕЛ ПО СООПШТЕНИЈА ТОА Е ФАКТ, за разлика од вашето лигаво раководство кое некој сден ќе им засмета и ако некој прднал на трибина.

Сабја нема потреба од големи букви не сум ќорав,ни па нешто ќе ми значи тоа што пишуваш со големи.Уозбили се ајде,Вардар е најјак и готово ајде..тоа е тоа -факт.

Очигледно треба да го исечеш дното од тегла мармалад и да си го ставиш на очи, пошто очигледно само ти го гледаш моето правдање за столот.

Еве ти со поголем фонт, пошто изгледа CAPS LOCK не ти е доволен :giggle:

добро е, тогаш не вади мавале со парички со палка итн.
бидејќи секогаш еден одговор ќе имаш стол на терен.

и што се замараш што пишуваат по портали мисирски

Сабја нема потреба од големи букви не сум ќорав,ни па нешто ќе ми значи тоа што пишуваш со големи.Уозбили се ајде,Вардар е најјак и готово ајде..тоа е тоа -факт.
:vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ајде и за тебе другар дното од тегла мармалад :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom