Каде може да најдам? (Општи прашања)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
По што се разликуваат оригинал тренерки најк/адидас од фалц?? (освен материјалот)
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 00:00 ---
По што се разликуваат оригинал тренерки најк/адидас од фалц?? (освен материјалот)
Сериозен си со прашањево?o_O
ако се мислиш да купуваш од некаде а неси сигурен прати ми слики од артиклите ке ти помогнам ;)

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=377927

И ако може да објасниш што е разлика да знам и јас :D
Апла чкарт, најлесно се познаваат по шушкавиот (не)материјал што преееемногу се разликува од оној на оригиналниот, второ ако се заглеаш подобро ке видиш колку неправилно е извезен најк знакот, 3та работа внатре на декларацијата исто така најкот е извезен изобличено, патентот е ефтин и шугаф и уште мал милион ситници

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Дечки некој да не знае од колку отвора читалната 1000 Книги во ГТЦ?

Фала.

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
ваков приврзок да не знаете кај може да најдам по скопје или штип

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Рецепт за припремање чај од јачмен?
Без разлика дали е јачмен или пченица ќе ги испржиш едно 10тина минути и потребно е цело време да мешаш. Сега незнам колку јачмен ќе користиш, но додај 10 дела вода на едно жито...значи односот да ти дојде 10 спрема 1..... и остај така да зоврие. Намали после огинот и мешај цело време ( уште 10-15 минути).
:)

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608

ваков приврзок да не знаете кај може да најдам по скопје или штип

Sent from my iPhone using Tapatalk

Имаш на aliexpress.com околу 5 евра се мислам. Се што ти треба е да имаш платежна картичка. За помалце од месец дена ти стигнува дома

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
Имаш на aliexpress.com околу 5 евра се мислам. Се што ти треба е да имаш платежна картичка. За помалце од месец дена ти стигнува дома
знам дека ги имам на нет... ама немам картичка по скопје мора некаде да има

Sent from my iPhone

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Каде може да најдам мали дигитални ваги за мерење на поситни работи 0.1 до 300/500г,мора да најдам овие денови итно ми е

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
majtap si igras so mene ??? :ROFLMAO: ...porano znam deka imase samo u influence u leptokarija i u impact shop ...
вакви имам видено у шутка мош не се 100% исти ама на др место неверувам да најдеш... сеа ги има тие шо се целите штепувани... провери по шутка за др место немам идеа

Sent from my iPhone by Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom