Дај нека ме исконтактира @Коњаникот Сабја би сакал да го прашам нешто нека ми пише пп зошто неможам ни да му пратам порака ни ништо 
извинете за офтопик ама немав како

извинете за офтопик ама немав како

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се радувам што и двете наши екипи ќе одат понатаму, и како што претпоставував , за доброто на нашиот ракомет си ги наместија утакмиците![]()
Зад голот имаше околу 10 слободни седишта и во првото и во второто полувреме беа празни,сепак навивањето некако послабо,подобри беа на првата утакмица против Металург.Е од вакви причини сум за влагање со карта, а не она без карта. Картите се со бар код, а редарот ти го кине бар кодот и не се куца. И после од прозор се фрлаат картите на други. Неможе бе да влагаат ојлевци, а вистинските со карта дури што се да неможе да влезат. Кога би се куцале картите со бар код, ќе влезат ко што треба сите ама не ...
од кај патуваше толку?Дај не заебавајте, во сала беа премногу очигледни некои работи:
1. Ладнокрвноста на клупата на Вардар и играчите на терен. Како да не играат дерби пред 6000 свои навивачи. Се почувствува толку јасно сето тоа и на трибини. Од 30та до 50та не знаев дали го гледам РК Вардар или РК Охрид, а цела утакмица го имав она чувство како да сум на ревијален дуел. А кога патуваш се на се 6 сати за на крај да го видиш ова, ти се одмилува се.
2. Го ставаат Диви на старт на второ тотално без потреба, после одличното прво полувреме на Милиќ.
3. Карачиќ прави престапи кои играч со негова интелигенција во клучни моменти никогаш не би ги направил. Сосем нерезонски одеше директно во човек, толку очигледно.
4. Цело време шутираа каде што реално Мијатовиќ е најсилен. А сите на прсти знаеја каде е тоа. Го направија да изгледа како Нојер на утакмицава...
5. Одбрана играше кој стигне без никаква концепција, празен простор колку сакаш. Никаква воља да се стегне одбраната, особено во тие клучни 15тина минути на почеток на второ. А имаа цела недела да испробуваат варијанти без Растворцев...
СРАМОТА , првпат сум разорачан вака од коа идам на Вардар. Значи си дојдов убаво во 17 и 45 и пред мене чекаа околу 300 души , и џандарите рекоа да влагаме 10 по 10 , и ете го дојде 6 саатот бидејки нормлано споро идеше при самиот влез пред врата , и само доаѓа информација дека никој веќе нема да влезе бидејки почнала утакмицата .
А останавме најмалце уште 200 души и тоа читај со КАРТИ , ја првпат го гледам ова со карта да не се влезе .
И потоа нормлано сите изнервриани доаѓа до тепачка со желките при што почна да лета се и сешто кон нив , имаше и брза помош бидејки имаше повредени ...
Иначе надвор 90 посто што не влеговме бевме сите редовни членови и после зошто било навивањето тапа ?
Епа кога влегуваат такви шминкери затоа ке биде тапа , а вистинските навивачи надвор ке војдат војна со ЕБР , затоа од нас држава не биднува .
so ne dojde vo 20h ??
so ne dojde vo 20h ??