Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо спектакуларно, ќе се изнагледате сега вакви мајстории блазе вас (y)
Кај му се погодија вакви љубоморни тренери не знам. Овој Дел Боске на педерски начин му откинал дел од косата на Љоренте за да си напраел мустаќи од нејзе :pos:

Мустаќот го зел Диего Коста за Шпањолска да играл. Го прелажал Бразилецот дека Гоце Делчев дедо му бил и имал жолти мустаќи и демек него го научил како се праат :pos:

Vicente_Del_Bosque.jpg

:pos::pos::pos:

едино Фиоре ве надигра годинава :P

Надигра е стварно тежок збор што не би го употребил за тој натпревар. Не може 65 мин. да доминира едниот тим целосно и после тоа за 15 мин. да направи противникот пресврт и да кажеш дека ги надиграл. Јас повеќе би го нарекол тоа blackout на Јуве наместо надигравање од страна на Фиорентина.

не ги надиграа,но за 15мин ги уништија:P

Кажи ми, Сасуоло во која минута ви го спопика...? :icon_lol:

WTF, сега гледам на резултати гол дал Интер, кликнувам на натпреварот да видам кој е стрелецот, ми пишува Коне.... Болоња 1-0 Интер

Кажи ми, Сасуоло во која минута ви го спопика...? :icon_lol:

WTF, сега гледам на резултати гол дал Интер, кликнувам на натпреварот да видам кој е стрелецот, ми пишува Коне.... Болоња 1-0 Интер

дај боже во истата минута победа над вас да славиме:icon_lol:

Абе дај раскажете нешто за Интер што натпревар беше гледам овој Џонатан пак постигнал гол :pos:

Да не се правам и јас како интерашите, ама на краткиот хајлатс што го гледав во акцијата за голот на Болоња, Таидер направи фаул за жолт картон, а коментаторот рече дека веќе имал еден добиено и тоа во втора минута. Муабетот ми беше, нема ли да ви го одземат денешниот бод во онаа "реалната" табела :coffee: ?

Абе дај раскажете нешто за Интер што натпревар беше гледам овој Џонатан пак постигнал гол :pos:

Да не се правам и јас како интерашите, ама на краткиот хајлатс што го гледав во акцијата за голот на Болоња, Таидер направи фаул за жолт картон, а коментаторот рече дека веќе имал еден добиено и тоа во втора минута. Муабетот ми беше, нема ли да ви го одземат денешниот бод во онаа "реалната" табела :coffee: ?

Немаа среќа Интер и тоа е тоа. Нешто слично на мечот со Каљари, каде Каљари израмни со еден шут кон голот на Интер, со тоа што денес Интер не водеше туку губеше и што во второ Болоња имаше еден опасен удар но успешно одбрани Хандановиќ. Интер загуби 6 бодови на гости оваа сезона на многу несреќен начин и многу веројатно е тие бодови да го чинат место во ЛШ на крајот на сезоната.

така го слушнав коментаторот, па помислив дека е оној вашиот младинец Алберто Маси, ама сега видов дека бил позајмен во Тернана

Toa што си го слушнал коментаторот уствари било Маса (судијата на мечот беше Massa)

Имаше старт за втор жолт факт е тоа, меѓутоа судијата остави играта да продолжи по што падна голот. А за давање втор жолт картон јас како што знам играта мора да биде прекината т.е да се свири фаул и играчот да биде испраден на туширање.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom