РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хаха која комедија од утакмица..
Вардар дава 6 гола цело полувреме....:D
Споредете ја играта на Вардар со утакмиците со Барса и Псж...пристапот,пред се залагањето,ништо друго...:cenzura:
Ај бе не зафркавајте...:)
Дури и подобар меѓусебен скор на крај обезбедија....:pos:
Не коментирам повеќе....шо навистина се случи знае само Самс и компанија..можеби и немаше ништо,ама дека е чуден мечот чуден е....
Како и да е,честитки за Металург...заслужена победа...
Со оваа победа и со победа наредниот викенд со Тун речиси сигурно се во 1/8 финале,овај меч за нив беше финале..
За Вардар шо да кажам,да се надеваат дека Минск нема да го тепа ПСЖ во Белорусија,не би се зачудил ако ПСЖ изгуби во Белорусија,со оглед како играат..
Е дури тогаш ќе го оберат бостанот..
Како и да е,сеуште Вардар е спокоен,со оглед дека има два меча дома.....а Минск има два тешки меча со Металург и ПСЖ дома,и гостување во Скопје...

Абе Мадридиста, ама и ти го ебеш орото понекогаш? :)
Ако е оваа местена значи и првата беше месетана. 2 за 2 , така?
Некако првиот натпревар не го спомнуваш? Чист беше тој или местен?

Не бе, баш тоа го викам, ете види пишав и подолго. :D

Хах колку и да се мизерни како навивачка група, пирати на моменти ги надвикаа комитите ;) на гостински терен

Ви реков, уште пред двомечот ми беше многу веројатно вториот меч да заврши обратно од првиот. Така да се тоа било „договорено“ пред првиот меч, па у вториот да се доврши договореното без оглед на другите резултати.

Плус натпреваров беше премногу чуден. Карачиќ два пати по ред иде на пробивање какво што ни Миркуловски во младите денови не правеше. После у контра го погодува Раде у тело, после 2 од 4 напади он шутира избрзано низ блок. (Не дека такви голови не даваше порано).

:place:

Please don t cry.

Не плачам бе Цитро, мерак ќе ми беше Лино пак да го јаде али сеа може да го величите, до мечот со ПСЖ... :X3:

Мене ми мириса ова многу на победа за победа, тоа е.

Не знам што да мислам,некако ми делуа како да не изработаа овја од Металург и Вардар.Си играа 3 за 3,коефицент за Металург 4,50,локумче,у секој случај сомнителна е работава.

Па секако дека чуден беше пристапот на играчите на Вардар..само мене ме интересира каде бевте после првиот натпревар кога сите тука се радвавте на победата на Вардар каде играчите на Металург исто така играа со чуден пристап т.е. како од спиење да имаа станато...

многу контрадикторни сте....и играчите на Металург првата утакмица кога загубија лежеа и се влечкаа по теренот па тогаш никој ништо не искоментира за местена или договорена

Шо вика овој миланезов, Марли, на фејс, коефициент за гостин е поголем ебаго, затоа така си ги ределе. :D

Како што Металург беше мање-више изгубен 3 од 4 полувремиња, на Вардар му се случи едно.
Незнам, дали е се најчисто, иако по некои работи нема логика да е местено, ама од друга страна многу големи
падови на екипиве.

Само па кога ќе ми текне како Данска изгуби во финале од Шпанија, во ракометов се е можно.

Хах колку и да се мизерни како навивачка група, пирати на моменти ги надвикаа комитите ;) на гостински терен

Па на секоја утакмица помалата група знае да ги надвика на 10-15 секунди побројните додека тие менуваат песна или додека се спрема нешто или едноставно заќутување на кратко ради х причини.

Па секако дека чуден беше пристапот на играчите на Вардар..само мене ме интересира каде бевте после првиот натпревар кога сите тука се радвавте на победата на Вардар каде играчите на Металург исто така играа со чуден пристап т.е. како од спиење да имаа станато...

многу контрадикторни сте....и играчите на Металург првата утакмица кога загубија лежеа и се влечкаа по теренот па тогаш никој ништо не искоментира за местена или договорена

Џони, не ме сфаќаш ти.

Мојава теорија е дека првата ја играле без пуштање. Кој победи, победи, на реваншот да победи другиот. Пример ако тепаше Металург, на оваа да им пуштеа на Вардар.

Сеа да, земајќи го антагонизмот кои го имаат овие два клуба меѓу нив, „местенкава“ е помалку веројатна, но се е’ можно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom