- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.347
- Поени од реакции
- 15.630
Кумановац, где си ти бреНикој како тебе друг не е Металург![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кумановац, где си ти бреНикој како тебе друг не е Металург![]()
Червар ова го прави на речиси секој натпревар.
Инаку, мнооооооооогу, ама многу ми стои текмава како пуштена. Не ми се верува толку незаинтересирани да се играчиве на Вардар...
Иначе, ќе опрчат сеа јака казна од ЕХФ гарант, а и заслужено.
Мене ме интересира според вас..договорени се двете или не се договорени?
Ова не го очекував од тебе , зар ќе изгубат намерно повеќе од 5 разлика , а може да одлучува меѓусебен дуел ???
Бар да ги наместеа кога се домаќини да тепаат.....вака само нервоза прават![]()
Кумановац, где си ти бреАх бе цитро, секогаш на погрешната страна...
Публиката се слуша ко на Алфа? Пробав со официјалниот стрим од ehfcl, многу ја стишиле публиката, не е тоа тоа...
Брат, коа ќе видиш има многу работи кон водат дека е пуштена, а и многу кон тоа дека не е. Мене од прва минута ми мирисаше на „мирољубивост“![]()
Нема ама баш никаква логика да е местена друже. Мијатович ја реши е тоа е тоа. И да, Дибиров е очаен во одбрана на крило. За 1 во 5-1 формација е одличен али за крило одбрана е премногу нестабилен.
Нема теоретска шанса , сепак на Вардар повеќе му требаше оваа победа за пласман на 2 , 3 место , или пак да загуби со помалку од 5 разлика за да биде пред Металург ( ова сценарио може да се случи ако Металург изгуби од Минск).![]()
Брат, коа ќе видиш има многу работи кон водат дека е пуштена, а и многу кон тоа дека не е. Мене од прва минута ми мирисаше на „мирољубивост“
Нема да ме чуди да оделе на картата: Првиот го играме во егал, а на вториот ќе тепа тој шо изгубил на првиот.
Нема да ме чуди да оделе на картата: Првиот го играме во егал, а на вториот ќе тепа тој шо изгубил на првиот.