Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Иначе што сум јас бе, црнец? Зш мене ми кажаа дека е фул и дека нема место кај Маршалот? :icon_mrgr: Намерно е ова за да испаднам лош организатор. :D

Да беше црнец, увек прв тебе ќе те викаа, не заебавај :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
Дечки убаво да си поминете, јас не бев сигурен но добро е што не бев, зашто излезе да заглавам и сабота и недела на работа :)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Дечки ќе оди некој на концертот на Амадеус? :D

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
21: 30 бидете пред Маршалот ( ако не врне) или тука одма после влезот кај првата маса од терасата ( ако врне ). Кој касни внатре ќе не' најде :))).

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71
ако има некој послободен.. да ми објасни нешто повеќе за средбите.. доколку може?

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
ако има некој послободен.. да ми објасни нешто повеќе за средбите.. доколку може?
Имаме критериуми кои мора да ги исполнуваш и ритуали кои мораш да ги пројдеш, за да почнеш да доаѓаш на кајгана собиранки.
Некој од членовите на предходните страници ги има објаснето. :D
Ако не ги исполнуваш, не можеш да се дружиш со нас. :P

Дечко дај не зезај, што да ти се објасни. Се договараме овде, кој доаѓа, каде се оди, кога ќе се оди. После се наоѓаме и се дружиме. Ти што очекуваше? Процедура, регрутација, свечен прием со црвен тепих?

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71
Имаме критериуми кои мора да ги исполнуваш и ритуали кои мораш да ги пројдеш, за да почнеш да доаѓаш на кајгана собиранки.
Некој од членовите на предходните страници ги има објаснето. :D
Ако не ги исполнуваш, не можеш да се дружиш со нас. :P

Дечко дај не зезај, што да ти се објасни. Се договараме овде, кој доаѓа, каде се оди, кога ќе се оди. После се наоѓаме и се дружиме. Ти што очекуваше? Процедура, регрутација, свечен прием со црвен тепих?
немораше толку негативно.само прашував

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
21: 30 бидете пред Маршалот ( ако не врне) или тука одма после влезот кај првата маса од терасата ( ако врне ). Кој касни внатре ќе не' најде :))).

....ако успеам да ги "наредам коцките" можеби ќе поминам да "проверам" како стоиш со никотинот :D

.....во случај да нема место.....
Ако нешто ми излезе дополнително и можам да дојдам, ќе си седам кај Шкорпион у скут. :D
......претпочитам стоење;)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
немораше толку негативно.само прашував
Не беше негативно воопшто. Смешно ми падна. :)

.....во случај да нема место..... ......претпочитам стоење;)
Во кафана стоење? Не бива така, да пијам ракија и да мезам салата стоечки ;)

нека не те лаже оваа, оргии праиме
Ти за тоа не идеш, ти скурчи од оргии веќе. :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Колку ја тупите човече, алал нека ви е :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
КАПИТУЛАЦИЈА

....за моја среќа имаше место (подетални информации во постовите погоре)....штета што не носам капа бидејќи ќе морав да ја симнам пред bebush....успеа да резервира сепаре, секогаш кога собира пари е во позитива и успеа сите присутни да ги натера да ја прераскажат Шагринска кожа...да беше kAREV присутен ќе можеше да си запише

исто така успеав да договорам часови по пливање, а ќе платам со пари добиени со пар чорапи со баклави.....само кај да најдам сирутка:confused:

П.С.
Заборавив едно РЕ на почеток

Kajgana Shop

На врв Bottom