Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Calma, calma.
Се збираме во сабота and that's final. Ако не успееме да резервисаме кафана ќе идеме на пивце.
Интересна прича е таа за Дринкерс, кај што треба да резервираш 3 дена однапред пошо секогаш се фул ( не важи за оние со врски ) :icon_lol:.
п.с. Сите вие кои бевте несигурни или сакавте да доете а мислевте дека се закажало, сега ви е шансата да пишете! :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Дринкерс е VIP место, ние сме кајганџии... како тоа бре.
Значи што иде сеа као предлог место?
ЛЕптокарија?
Злате (пролет)?
Мома?

и некое друго предлог место?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Идете у Ганза у Дебар Маало :)
Ако се соберете 15на души, ако сакате имате опција да платите 5ипол или 6 илјади не знам точно, и неограничено јадење и пиење.
А и инвидиуално да си плаќате пак ви се исплаќа, не е скапо, убава храна имаат и убав алкохол :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Втор се стаам СТОП!!!
И мислам треба да и` симнеме капа на Бебуш за ангажираноста.:X3:

Член од
11 април 2012
Мислења
4.738
Поени од реакции
5.494
Благодарност до @bebush :cuc:
ајде јас сега ке се јавам да откажам кај Јоле. Пред малку се јавив за да им закажам :P

Член од
23 август 2010
Мислења
39.848
Поени од реакции
116.015
You owe me big time :rolleyes: .
Сепаре за 10 души, за утре во 21:30h е резервирано во Маршалот. Нек се угоде:noze:.
Аууу бравос Бебуш, ме извади у заден момент.:D
Иначе што сум јас бе, црнец? Зш мене ми кажаа дека е фул и дека нема место кај Маршалот? :icon_mrgr: Намерно е ова за да испаднам лош организатор. :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Иначе што сум јас бе, црнец? Зш мене ми кажаа дека е фул и дека нема место кај Маршалот? :icon_mrgr: Намерно е ова за да испаднам лош организатор. :D
Врски... :D

Член од
11 април 2012
Мислења
4.738
Поени од реакции
5.494
Џими брат надимаков доволно кажува. :D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Поредовна е таму од било кој што го знам, така да како да не се случи да има врски таму вака за организација и све :P

Kajgana Shop

На врв Bottom