Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ja staviv dvojka Liverpool ali sega se kaam gadno za toj poteg

LIVERPOOL: Mignolet; Johnson, Agger, Škrtel, Flanagan; Lucas, Gerrard, Allen, Henderson; Coutinho; Suárez. (B)

А Њукасл ќе тепа ли ? Како нивни фан ти ги следиш повеќе па ме интересира што мислиш..

Стоук - Сандерленд тип 1 2,20

Веќе 8 кола играчите на Стоук се без победа во Англиската Премиер лига. Редно е да го скршат мразот со победа на денешниот наптревар против не толку силната екипа на Сандерленд.

Монтпеље - Гингамп тип 1 1,85

Монтпеље се без победа 4 меча откако на домашен терен го декласираја Лион со 5-1. На осум одиграни меѓусебни средби на домашен терен екипата на Монтеље нема ниту еден пораз (3 победи и 5 нерешени средби)

Алмериа - Реал М. тип 2 1,35 (Според мене фикс на денот.)

Б. Дортмунд - Бајерн М. тип 2 2,20

Добро е да се избегни напреварот помеѓу Наполи - Парма со оглед на тоа што Наполи во вторник играат многу битен натпревар во Лигата на шампионите против Борусија Дортмунд, а и Парма имаат доста квалитетни играчи.

Good Luck!

Verona - Chievo 2 3.80

На Киево не им игра Пелисие , незнам без него кој може гол да даде за магарињата...од друга страна Верона се страшни на домашен терен до сега....

Наместо Ливерпул ја пишав Цска гол,гол,и еве ја од седма минута седи 1-0:tapp:

На Киево не им игра Пелисие , незнам без него кој може гол да даде за магарињата...од друга страна Верона се страшни на домашен терен до сега....

и така он не игра сезонава повеќе од клупа влегува

Морам да се пофалам. Ја имав Евертон - Ливерпул 0-2 гола...

:pos::pos:

barem vo 20 minuta si go skinal tiketot,a jas so dvojka morase 90 min cel komsiluk da me slusa kako pcujam :)
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 16:11 ---
to Remiii,ajmo strachki ebete im mater na kanarincite....lele koga ke mi tekne koga ne tepaa 4-2 pred dve sezoni,koga nemavme centralni bekovi pa morase Danni Simpson da igra CB i da go cuva Holt..hahaha klasika.

Mallorca 1
Sport Recife 2
Galatasaray GG3+
sparta praga 1
okolu 12 koef

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom