Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A real real rucinja vi ebam. Sho trojki se iznadavaa :/

20:00 Den Bosch : Ajax II - 1 & Г.Г @ 3.05
20:15 Brno : Plzen - 2 & Г.Г @ 3.45
Може да се проба...

на тикет 1 ги пишав лас палмас 2 и мајорка 1е вака друштво.
за утре мислев да ги играм порто, барса и шахтјор 1, ама ми се јави другарот од шпанија и ми ги кажа лас палмас 2 и мајорка 1. пошто тој истиот ми ја кажа кордоба минатиот пат, а и претходно некои, ќе играм вака
тикет 1
лс палмас 2
мајорка 1
бенфика 1
порто сп1
шахтјор 1 за 500-ки
тикет 2
лас палмас х2
мајорка 1х
бенфика 1х-за 5000 ден
тикет 2 е од серијата уплати до 10. има вкупен коеф околу 2, па не е лошо. ова не се мои типови, па да видиме шо ќе биди.
поздрав

Tikeт 1
Wisla-Korona 1 1.70
Stutgart-Monchengladbach GG 1.55
Kapfenberg-Liefering T1 2+ 1.75
4.6 коеф вкупно 7/10 сигурност LOSE
Тикет 2
Волендам-Емен 3+ 1.5
Брно-Плзен ГГ3+ 2.1
3.15 коеф 7/10 сигурност
тикет 2 си влезе WINNN
За сингл
Новара-Пескара ГГ3+ 0-1 lose
Хвидовре 1 2.2 2:0 win
а ја ќе го чекам другар ми да се врати од шпанијана тикет 1 ги пишав лас палмас 2 и мајорка 1
на тикет 2 X2 и 1X
на тикет 3 т21+ и т11+
ако ме поебеш ќе те барам![]()

а ја ќе го чекам другар ми да се врати од шпанија![]()

тргна нешто после 3 уплата? до колку пари стирна, какви коеф играше?Почнав и јас системот да го играм, денеска катастрофа. На 5уплата бев и ме поеба Екселиор 2+ цела,фатено Хелмонд 2+ и Хокеј една 1.4 коефицент.
Од толку избор јас го изиграв најлошиот. Дисциплина и среќа инаку ништо. А и што повеќе избегнување вакви шкљ лиги![]()
Почнав и јас системот да го играм, денеска катастрофа. На 5уплата бев и ме поеба Екселиор 2+ цела,фатено Хелмонд 2+ и Хокеј една 1.4 коефицент.
Од толку избор јас го изиграв најлошиот. Дисциплина и среќа инаку ништо. А и што повеќе избегнување вакви шкљ лиги![]()
,, utre ima edna kniga utakmici pa ako nemozeme da pogodeme 3 utakmici definitivno sme za na jupiter 
тргна нешто после 3 уплата? до колку пари стирна, какви коеф играше?