Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За натпреварот во типување, страната е во поодмината фаза од правење. Сите 20 души што се пријавивте имате направено кориснички имиња, ќе треба да се најавите со пасворд кој на почеток сами ќе го изберете. Сега работам на средување на делот со натпреварите, до утре по ручек ќе имате сите пристап до страната за од сабота официјално да почне натпреварот.

Ќе објавам утре тука подетален пост што, како, зошто, ќе ви се допаѓа знам :)

I jas be sum , se prijavuvam... :icon_mrgr:

Kako mozhete bez mene be ccc :D

За натпреварот во типување, страната е во поодмината фаза од правење. Сите 20 души што се пријавивте имате направено кориснички имиња, ќе треба да се најавите со пасворд кој на почеток сами ќе го изберете. Сега работам на средување на делот со натпреварите, до утре по ручек ќе имате сите пристап до страната за од сабота официјално да почне натпреварот.

А ние обичните смртници ке имаме пристап до страната или ова е затворен круг. Не бараме многу само да гледаме кој како типувал и како им оди и евентуално да препишиме некој тип.
Ај види таму среди и тоа.

А ние обичните смртници ке имаме пристап до страната или ова е затворен круг. Не бараме многу само да гледаме кој како типувал и како им оди и евентуално да препишиме некој тип.

Па ако е затворен круг кој им курац 100 страни договарања и преговарања тука јавно трошење простор, требаше по пп да се договараат... и не би било фер крај краева ,а нема да бидат првата група која се одделила од кајгана као secret group на фб блогови форуми и слично....

Па ако е затворен круг кој им курац 100 страни договарања и преговарања тука јавно трошење простор, требаше по пп да се договараат... и не би било фер крај краева ,а нема да бидат првата група која се одделила од кајгана као secret group на фб блогови форуми и слично....

Сепак е нивно право дали ке биди јавно или не, а тоа со 100 страни на кајгана сепак е работа на администрацијата на форумот а не наша. Ние како обични смртници без право на глас можеме само да ги замолиме да ни ги ислушаат нашите желби и ништо повеќе. Искрено не верувам дека ке дозволат да немаме увид во типувањето, сепак не беше во тој дух ова натпреварување.

Убаво ливче си напишав за денеска и со сет ум а ставив последна Ваљадолид 3+ :facepalm:

20:00 Den Bosch : Ajax II - 1 & Г.Г @ 3.05
20:15 Brno : Plzen - 2 & Г.Г @ 3.45

Може да се проба...

Отворена ќе биде за сите. Сите ќе можат да дојдат да видат кој што типувал, само корисник со корисничко име и лозинка ќе може да се најави и да додава типови.

колку пати треба да те цитирам за да ме запишиш и мене на списокот?

Славен на домашен терен има 11 победи по ред против Задар.
Задар нема 11 години победено во Копривница.

За се има прв пат :P
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 13:23 ---
Башка оваа може да се проба и Т1 2+, обавезно по 2 гола им даваат :D
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 13:28 ---
Ваљадолид - Осасуна х2 , за храбрите 2..

14 години по ред, секогаш гостинот победувал или играле нерешено меѓусебе ...

Stuttgart - Monenchengladbach GG1 @ 4.2

Задњи 5 утакмици штудгард дома игра 1-1 прво полу време :D Ако не сме баксузи ке игра и денес ( ама тоа дека не сме баксузи незнам баш :D )

Запишан си значи, ти одговорив и едно 10тина страни наназад.

Најдиго постот и копирајго пошто јас не можам да го најдам каде што ми имаш одговорено, ако e некаде во скриените да не се гледа тогаш во Ред е :)

Најдиго постот и копирајго пошто јас не можам да го најдам каде што ми имаш одговорено, ако e некаде во скриените да не се гледа тогаш во Ред е :)

Мафо, не туку го тупи, туку дај некој тип да препишам...

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom