Фан клуб - РК Вардар

Кој циркузант е овој Малоумбрес :D

Индијанец, ма ајде нека го извади да му ебам племето негово не заслужува ни 3 голман во СЕХА да биде, му ебам мрсното

Фичо бомбардер :pos:

И таман кога мислиш дека фатиле топ форма, одма те демантираат, играат ко мртви пувала ццц
Ете што значи кога голманот НЕМА ЕБАНА ОДБРАНА ццц
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 18:29 ---
Доне хахахахахахахахахаха
ДАЈ НЕ ЗАЕБАВАЈТЕ КУРОВ МИ, СЕ НЕРВИРАМ ЗА ЏАБЕ хахахахаха

Добро бе путос еден мрсен ретардиран од топка се плашиш или кој курац ти е :mad:
Нека се откачат од циркузантов, да не го гледам,17 годишник го наполни
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 18:33 ---
Ете зошто Марковиќ е ѕвер!

Малоумбрес е уште во Вардар само за на Алекс да му прави друштво :D Битно е само да нема повреди после утакмицава

Јак Марковиќ. Малумбрес човече ја мислам дека после натпреварот со Барселона требаше да се пензионира, ќе му го повлечевме дресот и закачевме во Кале таман сите среќни и задоволни. Врска си нема човекот од бранење, Диви за него е Штрербик со три нозе и раце.

Абе овој Марсениќ, што годиште е? Го гледав и во Кале, голема говедарина е, малце мекуш али има предиспозиции.

Se gleda deka nasive nemaat nekoj poseben motiv za igra denes, a i razbirlivo e posle onakvi utakmici u LS da treba da igras so decurlana( koi btw se max motivirani, mislis finale u LS igraat). Se prasuem samo, mozno li e Malumbres da ne moze da odbrani edna ebana lopta na decava?? Stvarno deprimiracki delue.. Jel da i odbranava ne ni e na nivo,ama od nego se ocekuva da fati bar 5-6 lopti a ne onaka decurlana da mu brcaat golovi kroz usi. U vtoro treba samo malce da stegneme pojako u odbrana i ke tepame 5-6 razlika bez problem.

Конечно Јовчевски :D кога ќе се отвори фан шопот од него ќе си земам дрес :D

Јовчевски утнува зицер, Даскаловски ништо не одбрани и после зошто не играле.
Мислам дека е јасно дека на Јовчевски, Даскаловски и Малумбрес треба да им се покаже вратата. Јовчевски и Даскаловски заслужуваат да играат некаде низ нашава лигава, ова Шпанецов немам зборови, само за во циркуз е :icon_mrgr:

Тоскиќ црвен картон. Кај ја еба контрата, задржа топка и сдоби две минути па се бунеше и доби црвен :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom