Фан клуб - РК Вардар

Се зеза некој со нив, постојано вакви прашања се поставени од fan, али како и да е, добро тролање :)

Се зеза некој со нив, постојано вакви прашања се поставени од fan, али како и да е, добро тролање :)
Кој и да се зеза животот ми го продолжи :pos:

"Kako sto razbrav Komiti i Pirati se dogovorile za utakmicata na 24ti da se presmetaat pred salata B.Trajkovski. Dali moze da se zgolemi policiskoto obezbeduvanje radi nasa bezbednost. Iako sum clen na Pirati ne sakam nasilnicko odnesuvanje." Одговор:
Физичка пресметка не е возможна бидејки двете групи доаѓаат и заминуваат со силна полициска придружба

Ја не знам како имаат живци оние од Металург што им ја одржаваат страната да одговараат на вакви работи :D

Доста ги заебавате греота се...кај се 2ца без тројца уше ова им фали :D

Најтрагично е што има еден куп фаци (уште потрагично што 80%од нив се нивни фанови) што место Металург пишуваат МеталурК.
Да ти ебам тоа неписмениот народ да ти ебам ццц

Најтрагично е што има еден куп фаци (уште потрагично што 80%од нив се нивни фанови) што место Металург пишуваат МеталурК.
Да ти ебам тоа неписмениот народ да ти ебам ццц

i rakomeD. : )

inaku i jas mislam deka ova nekoj od nas se zaebava, ne e mozhno nekoj ova da go prashuva. ali u sekoj sluchaj uhte polud e toj shto im odgovara.

i rakomeD. : )

inaku i jas mislam deka ova nekoj od nas se zaebava, ne e mozhno nekoj ova da go prashuva. ali u sekoj sluchaj uhte polud e toj shto im odgovara.

Сироти тие мора на вакви тролања и бисери учтиво да огровараат :pos:

Иначе утре имаме меч против Партизан во Сеха лигата.
Мечот почнува од 18 часот и веројатно нема да има пренос. Сепак овие од СЕХА конечно ја средија страната,па ако нема некој стрим тогаш ќе пратиме онлајн статистика.

Еве како од Партизан се обидуваат да привлечат публика за овој меч:
http://tempomk.mk/?p=2989

Прочитав негде дека на РТС ќе ја даваат со Партизан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom