Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Ххахахаха абе брат не сум некое нецивилизирано и не социјализирано дете бе.. сум идел на разни пијанки,ме боли кур за законот мене... како и да е ќе си идам јас со некој автобус у 12:30..Иначе не е сигурно зашто сум на ебан мјузикл од Корчагин поради тоа сум 40% сигурен.. :(

вообичаено тие што ги боли к** најчесто се причина за на**ување на останатите

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.366
Поени од реакции
28.477
Јас да прашам нешто...има некој крутериуми што треба да се исполнат за да може да се пријавам за дешавкава !??! :pos: зашто гледам дека некој од ``постариве членови`` ко агенти на КГБ ги проверуваат новиве .... :P

Член од
11 април 2012
Мислења
4.756
Поени од реакции
5.510
Јас да прашам нешто...има некој крутериуми што треба да се исполнат за да може да се пријавам за дешавкава !??! :pos: зашто гледам дека некој од ``постариве членови`` ко агенти на КГБ ги проверуваат новиве .... :P
Има има како ти мислеше туку така да дојдеш. Најмалку 18год, да не си под 170цм, индекс на телесна маса да ти биде во нормала (значи да имаш соодветна тежина за висината), атлетски граден (ако си залежан и мрзелив ич не доагај строго активни дечки доагаат на собиранки), завршено средно одбразование со просек не помал од 4,00. На факултет просекот да не ти е под 8,00 и да имаш најмалку 90% од испитите положени. Две слики за пасош(не постари од 1 месец). Познавање на странски јазици најмалку 3 (при што српски, бугарски, хрватски, босански, англиски, француски и германски не се бројат мораш да ги знаеш). Лекарско уверение нормално да потврдиш дека се е во ред со тебе. Потврда дека не си осудиван и дека не се води судска постапка против тебе. Желба за дружење, насмевка и ако заборавив уште нешто нека дополнат другиве.

ПС отпечатоци, крв и мокрача се дава на лице место.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
@Ska Maniac - А што мислиш, за што го прашував малиов? Еве @wiksa наведе критериуми, ко да е агенција за запознавање. Ќе го ангажирам кога ќe барам партнер, ми погодил се од А до Ш :D .

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.366
Поени од реакции
28.477
@Ska Maniac - А што мислиш, за што го прашував малиов? Еве @wiksa наведе критериуми, ко да е агенција за запознавање. Ќе го ангажирам кога ќe барам партнер, ми погодил се од А до Ш :D .
:pos: Ок чим се работи за пијанка јасно е дека -18 нема шанси да се дружат после 23:59 h , и со повеке од 00,00 промили алкохол у нив,зашто ако се направи исклучок има шанса цела дружина да се вози со ``плава мара ``....
Него погоре коментарите у стил ``овој е нов,уште нема искуство за да се дружи со нас....ние сме илуминати и се влага само со покана у друштво`` ме замислија ... :cautious:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
:pos: Ок чим се работи за пијанка јасно е дека -18 нема шанси да се дружат после 23:59 h , и со повеке од 00,00 промили алкохол у нив,зашто ако се направи исклучок има шанса цела дружина да се вози со ``плава мара ``....
Него погоре коментарите у стил ``овој е нов,уште нема искуство за да се дружи со нас....ние сме илуминати и се влага само со покана у друштво`` ме замислија ... :cautious:

Имаме заклетви со крв. Мојана мантија прљава е, чекам мајка ми да ми ја испере, ама чим е чиста, ќе организираме иницијација, јас жезлото ќе го земам, ќе те крстам со него, ќе пуштиш мало крв, и еден од нашите си.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.366
Поени од реакции
28.477
Имаме заклетви со крв. Мојана мантија прљава е, чекам мајка ми да ми ја испере, ама чим е чиста, ќе организираме иницијација, јас жезлото ќе го земам, ќе те крстам со него, ќе пуштиш мало крв, и еден од нашите си.
Ама не ми е јасно само зошто ке ви биде потребен толку многу алкохол ???/ :ROFLMAO:
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 17:32 ---
Ама не ми е јасно само зошто ке ви биде потребен толку многу алкохол ???/ :ROFLMAO:
Можда за дезинфекција после иницијацијата... ;)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.756
Поени од реакции
5.510
Иначе преге кога поминав поред маршалот беше тргнат ценовникот со екстра ниски цени сега незнам како им се, ок веројатно не се изгор скупи ама дали сме за таму или да факаме и некоја друга локација дајте и предлог, подмет прирок нешто :P

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
вообичаено тие што ги боли к** најчесто се причина за на**ување на останатите
Abe brat pazi sea,ne deka stvarno me boli kur,ama mozam da se izvlecham mn lesno.. izvinete za angliskava podrshka od shkolo sum

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Како за што? За дезинфекција бре.
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 19:13 ---
Иначе преге кога поминав поред маршалот беше тргнат ценовникот со екстра ниски цени сега незнам како им се, ок веројатно не се изгор скупи ама дали сме за таму или да факаме и некоја друга локација дајте и предлог, подмет прирок нешто :P

@bebush - Ова може бара проверка? :|

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Сеа ќе се јавам ќе проверам, таман да прашам дали има жива музика во сабота :).
ЕДИТ: Цените се исти, ќе има жива музика, а на списокот ја додавам и Плавоока :X3:.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
@Roddast треба да го ангажирате специјално за да ги забавља @Pivkov и @Ska Maniac. :icon_lol:

И онака не дошол ниеднаш откако почнаа собиранките да бидат целосно јавни и отворени за буквално СЕКОЈ.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.172
@wiksa
@Stefan-kobe
@Шкорпион
@bebush
@Ilumious
@NikolaMKD91 (not sure)
@Pivkov (not sure, плус се бара бадентер за него 2ра година нема шанси да е полнолетен, се во интерес на тоа да нема проблеми со сините момчиња. Ако си фер кон останатите и се придржуваш до тоа што ти е законски дозволено никој од нас неможе да ти забрани да дојдеш ама се надвор од законските рамки може да ни направи прблем и на нас. Затоа размисли за доброто на форумџиската заедница дали ако дојдеш ќе се направиш дрво(ден на дрвото е одложен ако не пристигнала информацијава до тебе) и кога ќе се упатиш накај дома, други собиранки сигурно ке има пак што нема да се наменети за пиење и сигурно нема да седиме до касно во ноќта.)

ПС се надевам дека го погодив новиот систем за означување
2хПС да ги замоломе сите останати кој сакаат да се пријават и да не дружат да продолжат со изменување на овој пост за да ја знаеме бројката.
3хПС ако некој сум испуштил нека се извинувам однапред нека има предвид дека е повеќе од 1 часот наутро
Значи до сега никој друг не се пријави, останува блу лејди баг да каже дали ќе дојде бидејќи беше 50% сигурна, и Никола МКД91 и Пивков. Без нив сме 5 души. Ајде побрзо кажувајте зашто треба да се закажува.

Едит: Плавоока ја заборавив. Ако има уште некој што сум го заборавил слободно нека ме потсети. :D
Едит 2: И Саладин. :D

Член од
11 април 2012
Мислења
4.756
Поени од реакции
5.510
Значи до сега никој друг не се пријави, останува блу лејди баг да каже дали ќе дојде бидејќи беше 50% сигурна, и Никола МКД91 и Пивков. Без нив сме 5 души. Ајде побрзо кажувајте зашто треба да се закажува.
Plavooka e dopolnitelno prijavena samo sto bebush ne ja editirase listata (ke i prostime sepak ona se javuva kaj marsalot :))

Kajgana Shop

На врв Bottom