Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Значи до сега никој друг не се пријави, останува блу лејди баг да каже дали ќе дојде бидејќи беше 50% сигурна, и Никола МКД91 и Пивков. Без нив сме 5 души. Ајде побрзо кажувајте зашто треба да се закажува.

Едит: Плавоока ја заборавив. Ако има уште некој што сум го заборавил слободно нека ме потсети. :D
Едит 2: И Саладин. :D
Дечки јас нема да ве дружам овој пат. Ако нешто ми излезе дополнително и можам да дојдам, ќе си седам кај Шкорпион у скут. :D Резервирајте без мене. :)

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
Има има како ти мислеше туку така да дојдеш. Најмалку 18год, да не си под 170цм, индекс на телесна маса да ти биде во нормала (значи да имаш соодветна тежина за висината), атлетски граден (ако си залежан и мрзелив ич не доагај строго активни дечки доагаат на собиранки), завршено средно одбразование со просек не помал од 4,00. На факултет просекот да не ти е под 8,00 и да имаш најмалку 90% од испитите положени. Две слики за пасош(не постари од 1 месец). Познавање на странски јазици најмалку 3 (при што српски, бугарски, хрватски, босански, англиски, француски и германски не се бројат мораш да ги знаеш). Лекарско уверение нормално да потврдиш дека се е во ред со тебе. Потврда дека не си осудиван и дека не се води судска постапка против тебе. Желба за дружење, насмевка и ако заборавив уште нешто нека дополнат другиве.

ПС отпечатоци, крв и мокрача се дава на лице место.
od site ovie kriteriumi ispolnuvam samo :
- 18+ (20 )
-atletski graden ( dzoa klun )
- i imam zavrseno sredno brazovanie so nad 4.00 prosek

- indeksot mi e stram da go pokazam !!
Ke mozi i jas?

Член од
11 април 2012
Мислења
4.738
Поени од реакции
5.494
od site ovie kriteriumi ispolnuvam samo :
- 18+ (20 )
-atletski graden ( dzoa klun )
- i imam zavrseno sredno brazovanie so nad 4.00 prosek

- indeksot mi e stram da go pokazam !!
Ke mozi i jas?
Ти понеси индекс на интервјуто па ке видиме дали ке ти одобриме виза за пијанчење :D направи едит на списокот сакаш да дојдеш

wiksa
Stefan-kobe
Шкорпион
bebush
Ilumious
Saladin
plavooka
SomeoNe! (not sure)
NikolaMKD91 (not sure)
Pivkov (not sure)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако договорам смена на работа за у сабота тогаш ќе дојдам и јас.
50-50 сум

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Ти понеси индекс на интервјуто па ке видиме дали ке ти одобриме виза за пијанчење :D направи едит на списокот сакаш да дојдеш

wiksa
Stefan-kobe
Шкорпион
bebush
Ilumious
Saladin
plavooka
SomeoNe! (not sure)
NikolaMKD91 (not sure)
Pivkov (not sure)

сигурен сум ја бе:)

N

NikolaMKD91

Гостин
Значи до сега никој друг не се пријави, останува блу лејди баг да каже дали ќе дојде бидејќи беше 50% сигурна, и Никола МКД91 и Пивков. Без нив сме 5 души. Ајде побрзо кажувајте зашто треба да се закажува.

Едит: Плавоока ја заборавив. Ако има уште некој што сум го заборавил слободно нека ме потсети. :D
Доаѓам и јас - потврдувам :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
@wiksa
@Stefan-kobe
@Шкорпион
@bebush
@Ilumious
@Pivkov
@Saladin
@Plavooka

Овие сме сигурни :)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.738
Поени од реакции
5.494
@wiksa
@Stefan-kobe
@Шкорпион
@bebush
@Ilumious
@Pivkov
@Saladin
@Plavooka

Овие сме сигурни :)
SomeoNe! и NikolaMKD91 се пишаа дека ке дојдат не ги заборавај, а гледам на крја се додал и no.one засега 11 пријавени, @bebush ке споделиш број за да закажеме или ке се јавиш ти да закажеш ?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
@no.one не го примаме оти носи религиознo-етнички муабети со него, може да си закаже засебнa собиранка за такви работи ако сака.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.455
Дај бе сипете нешо женско чељаде плус. Ајде жени не се сТрамете...

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Дај бе сипете нешо женско чељаде плус. Ајде жени не се сТрамете...

Да го викнеме GhostLeader? :D Ќе се намножат заинтересирани одма.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
@no.one не го примаме оти носи религиознo-етнички муабети со него, може да си закаже засебнa собиранка за такви работи ако сака.
Само да дополнам, верски и политички фанатици поарно нека не ми се појавуваат пред очи, оти органски не ги поднесувам.

Кај што ќе се појават овие, се урнисува цела журка. Религиски собири си имате по цркви или џамии, а партиски по штабови.

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365

Не доаѓам јас,на мјузикл сум од 9 почнува до 11 :'(

Член од
11 април 2012
Мислења
4.738
Поени од реакции
5.494
Стефан ми се јави пред 10 мин, се јавил Кај Маршалот ама место ИМАТ СНЕМАНО му рекле. давајте други идеи да не испадне да се собираме у парк :(

Kajgana Shop

На врв Bottom