Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекајте малку! Во вториот дуел не се работи за песната на Маја Оџаклиевска, туку за овој ремикс на DJ Khazar кој некој го има предложено. Многу солзи исплакав the original ја има во изборов, ќе имате можност тогаш да гласате за неа и за Маја. По мое мислење, сите гласови за Маја Оџаклиевска во вториот дуел до овој момент треба да се невалидни, зошто ставена е погрешна песна во дуелот. Значи преслушајте го ова, и гласајте уште еднаш:

ДУЕЛ 2:
DJ KHAZAR - МНОГУ СОЛЗИ ИСПЛАКАВ
vs.
ПЕЦЕ ОГНЕНОВ - МАНАСТИРСКИ СОН

1. Ти си тој, за нијанса, иако се двоумев!
2. Манастирски сон - според мене една од најдобрите победнички песни од Скопските фестивали. Проклет нека бидам, сакам да ја видам! ;)

Ах бре Скајче бе...

Ремиксот е КАТАСТРОФА!
Мојот глас за вториот дуел ќе оди кај...
Пеце Огненов - Манастирски сон

А на Маја ќе чекаме да и дојде редот :)

Dj Khazar од човеков кој го има направено ремиксов полош ремикс немам слушнато до сега ја уништил целата песна :confused:

Молчи молчи љубов моја
Пеце Огненов - Манастирски сон

1.Верица Ристевска - Молчи молчи љубов моја
2. МНОГУ СОЛЗИ ИСПЛАКАВ-Маја Оџаклиевска но не од DJ KHAZAR катастрофа ремикс .

1.Верица Ристевска - Молчи молчи љубов моја
2. МНОГУ СОЛЗИ ИСПЛАКАВ-Маја Оџаклиевска но не од DJ KHAZAR катастрофа ремикс .

Во вториот дуел само е ремиксот од Dj Khazar. Маја Оџаклиевска ја нема во овие два дуели. :)

Сакам да ви напоменам дека песната "Молчи , молчи љубов моја " оригинално е првпат испеана од Нина Спирова и не е во ред да стои името на Верица Ристевска.
http://www.youtube.com/watch?v=FeztD8-T63Q
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 13:05 ---
Во вториот дуел само е ремиксот од Dj Khazar. Маја Оџаклиевска ја нема во овие два дуели. :)

Знам , затоа напоменав дека гласам за песната а не за ремиксот .Може е невалидно но такa сметав дека треба . :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom