Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не мора да си полнолетен за да работиш како фриленсер.Мора ли да си полнолетен за оваа работа?Се разбирам барем нешто у GFX
![]()
фриленсер sto e ova ?? I ova e rabota prelu internet aj objasni podobro za da svatime
Провери ПП ти пишав!Има ли некој овде што воопшто заработува од веб, графички дизајн или слично? Јас лично заработувам преку oDesk и Elance, не е многу тешко да започнеш а и 100-200 евра месечно плус и не е мала пара од работа која бара околу 5-6 сати неделно (барем за мене).
Има ли некој овде што воопшто заработува од веб, графички дизајн или слично? Јас лично заработувам преку oDesk и Elance, не е многу тешко да започнеш а и 100-200 евра месечно плус и не е мала пара од работа која бара околу 5-6 сати неделно (барем за мене).
Јас некако залетав на Elance иако во прв поглед кога се регистрирав Odesk ми изгледаше подобар...е сега, во преговори сум со еден за пишување статии на неговиот блог, ама проектов беше fixed price, па откога испратив понуда видов тука некои предупредувања дека наводно таквите не исплаќале. Арно ама во проектов пишува
Ваљда со ова гарантираат исплата, а?
- Fixed Price Job
- Guaranteed with Elance Escrow
како да се отвори скрил акаунт? што е се’ потребно....... сите ситници ако може@etaKate
Отвори си skrill акаунт, и таму врзи ја девизната сметка. Префлрање од elance на skrill е бесплатно, а од skrill на девизната сметка е многу поефтино отколку да плаќаш провизија на elance.
Skril
- Electronically deposit your withdrawal directly to your Skrill account.
- No minimum withdrawal amount.
- Free to use.
Дали го пријавувате во ујп приходот што го остварувате?