Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да знаат Украинците каде е излезот од стадионот по крајот на мечот.

Досега немам побарана помош, ајде кајгана меџик да дојди кец Carlisle да видам и јас некој денар.

сега откако ги знам сите коеф. ова се тикетите

тикет 1
хрватска 1 1,35
кувајт 1 1,25
ова за 3000 ден-почеток на нова серија од 10 уплати

тикет 2
хрватска и кувајт 1 и шведска у21 сп1-за 1000 ден
за шведска у21, сп1 во моцарт е 1,83, а во сл е 1,35. за англија у21 нема никаде сп1.
бинго!
и двата тикети добитни :D
на тикетот бр.1 добивката е 5000 ден и ДВЕ ПАКЕТЧИЊА ЕРВЕЈВС и тие се тргаат за наредниот тикет, а на тикет бр.2 добивката е 3000 ден и тие се за освежување :)
тие кои ме послушаа, наздравје добивката.
нареден тикет ќе пишам кога ќе има утакмици.
позз

пс. да не заборавам. на натпреварот нема да се пријавам, пошто тое не е мој стил на игра, но секако дека ќе ве пратам. се надевам на интересна битка!

бинго!
и двата тикети добитни :D
на тикетот бр.1 добивката е 5000 ден и тие се тргаат за наредниот тикет, а на тикет бр.2 добивката е 3000 ден и тие се за освежување :)
тие кои ме послушаа, наздравје добивката.
нареден тикет ќе пишам кога ќе има утакмици.
позз

Хрвативе и кувајт беа добри за денеска, португалија гледам ќе го усиса а мислев двознак да ја допишам

@Pajo или како и да ти е никот цар си еј еве ја crewe 0-2, абе само синг играње.

Елмандер да умрете и ти и роналдо копелиња :mad:

Никој да не пише на темата веке само олаф а ние да следиме :cuc:

Crewe - Wycombe 2 koef. 3.4

I posto kladilnicive se kurcat i ja potcenuvaat Ukraina i na Francija davaat 1.45 ja igram kontra

France-Ukraine X2 koef. 2.8

Crewe sampioni ste znaci godinava, tolku pari mi donesovte doma sto gubite toa e cudo edno. koeficientite vi se nad 2.6 da izgubite doma koga igrate, a gubite ko ludi

FT 0:2 :vozbud:

Se igra utre Mak prvenstvo?
Ako da,znae kolku e koef na Napredok,gledam na nekolku internet strani 1.8-1.9,a na lokalniv seuste nema izlezeno.
Znaci za utresniot den moi dva para se
Napredok-Teteks 1!koef ?
Frolunda-HV 71 1!koef 2.25 Sportlife
Denes edna utka,Tartu ispadna golem plus,iako ocekuvav najmnogu 130-35 poeni,ama se raspukaa prvo pol..,drugiot par e dobite Schwarniger,iako posle 6 saat koef bese rusen,i bese samo 1.6..

И како да играш пак фа куп кога сите криви испаѓаат. Уште Волвс ја чекав и тоа 1X ми беше и еве ги ме кутнаа. Пиперот нивни
Пајо и Мамба дај прогнозирајте ги утрешните 2 од фа, ако промашам барем до крај нека ме сјебат

Carlisle 2-1 тооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ве сакам сите
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 22:41 ---
Crewe sampioni ste znaci godinava, tolku pari mi donesovte doma sto gubite toa e cudo edno. koeficientite vi se nad 2.6 da izgubite doma koga igrate, a gubite ko ludi

FT 0:2 :vozbud:
Фала ти човек и фала на тој што ја дади Carlisle ги изгорев денес.

Ako da,znae kolku e koef na Napredok,gledam na nekolku internet strani 1.8-1.9,a na lokalniv seuste nema izlezeno.
Napredok-Teteks 1!koef ?
Denes edna utka,Tartu ispadna golem plus,iako ocekuvav najmnogu 130-35 poeni,ama se raspukaa prvo pol..,drugiot par e dobite Schwarniger,iako posle 6 saat koef bese rusen,i bese samo 1.6..

Купот се игра утре, т.е. 3 утакмици се играт утре, а Работнички - Пелистер потаму се игра.

Едит: Во Моцарт имаш коефициенти
Металург - Дрита 1,20 5.80 9,50
Шкендија - Брегалница 1,60 3,50 5.00
Напредок - Тетекс 1,75 3,25 4,30

Napredok-Teteks 1!koef ?
куп е, не е првенство.
а добри ми издледаат
напредок и шкендија 1х и двете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom